Skip to main content

Hauraat hiukset

Suodatin päällä
  • Hauraat hiukset ja haaroittuvat latvat
Suodatin
Hintaluokka

saakka

Sukupuoli / Ikäryhmä
Ilmaiset lahjat ja tarjoukset
Arviointi
  •   6
  •   2
Parhaiten myyvät

Haaroittuneet latvat ja haurastuneet hiukset ? Aloita parempi huolenpito hiuksistasi!

Hiusten haurastumiseen ja latvojen haaroittumiseen vaikuttaa huono elämäntyyli, hiusten rasittaminen kovalla värjäyksellä ja föönaamisella, mutta myös epäsopivien hiustuotteiden käyttö. Sinun tulisi välttää silikonia sisältäviä tuotteita. Hanki mieluummin haurastuneille hiuksille tarkoitettua kosmetiikkaa, joka sisältää hyvää tekeviä ainesosia, kuten vehnäproteiinia, glyserolia, pantenolia tai aloe veraa. Haurastuneita hiuksia virkistävät myös keramidit, keratiini ja ravitsevat öljyt - arganöljy, risiiniöljy sekä macadamiaöljy.

Valitse ensisijaisesti hoitava shampoo haurastuneille hiuksille ja hiero se hellävaraisesti päänahkaan, mutta vältä hiuslatvoja. Jatka sitten ravitsevalla hoidolla. Hanki ravitseva hiusöljy, hoitoaine ja käytä ainakin kerran viikossa haurastuneille hiuksille tarkoitettua hiusnaamiota tai hiuskäärettä intensiiviseen kosteutukseen ja ravitsemiseen.

Notino.fi -verkkokaupassa meillä on laaja valikoima tuotteita haurastuneille hiuksille ja haaroittuneille latvoille: keratiinia sisältäviä elvyttäviä naamioita, kosteuttavia hoitoaineita, elvyttäviä shampoita haurastuneiden hiusten vahvistamiseen sekä hiuksiin jätettäviä elvyttäviä voiteita ja seerumeita. Kokeile ammattilaistuotteita haaroittuneille latvoille brändeiltä L’Oréal Professional, RevitaLash, Kevin Murphy, Wella Professionals, Matrix ja muilta.