Arganöljy

Arganöljy on lempinimeltään nestemäinen tai marokkolainen kulta. Eikä pelkästään siksi, että se on erittäin harvinaista, vaan myös iholle, hiuksille ja kynsille hyvää tekevien vaikutustensa vuoksi.

Siinä on paljon E-vitamiinia, essentiaalisia rasvahappoja sekä antioksidanttista tokoferolia. Millaiset vaikutukset arganöljyllä on?

Arganöljy iholle

Arganöljy kasvoille vaikuttaa ihmeitä tekevän eliksiirin tavoin. Se ravitsee ja kosteuttaa ihoa, palauttaa sen kimmoisuuden ja tasoittaa ryppyjä. Se vähentää ihon liiallista rasvoittumista ja hoitaa aknea, ihottumia ja palovammoja.

Arganöljy hiuksille

Arganöljy palauttaa hiuksiin kiillon, voiman ja kimmoisuuden. Se ravitsee juuria, rauhoittaa päänahkaa ja tekee haaroittuneet latvat jälleen yhdeksi.

Arganöljyn käyttö

Kasvojen ja vartalon iholle riittää pari tippaa öljyä ja pehmeä hieronta. Öljy imeytyy nopeasti eikä jätä rasvaista kalvoa. Kun käytät sitä hiuksille, levitä sopiva määrä öljyä kosteille hiuksille, kääri hiukset pyyhkeeseen vähintään tunniksi ja pese sen jälkeen öljy pois shampoolla.

Verkkokaupassa notino.fi meillä on luomuarganöljyä brändeiltä Saloos, Dr. Feelgood, Soaphoria ja muilta. Kokeile sinäkin arganöljyn hyvää tekeviä vaikutuksia!