Kiharrin

Parhaiten myyvät

Millaiset kihartimen valitsisit?

Luo hiuksiisi elegantit korkkiruuvit, leikkisät kiharat tai vallattomat laineet. Kokeile laadukkaita kihartimiaPhilipsiltä, Rowentalta tai BaBylissiltä; ne huolehtivat täydellisestä muotoilusta töihin, illanviettoihin ja tanssiaisiin!

Kiharruspihdit

Se on perinteinen ja vanhastaan tuttu kiharrin. Kihartimen klipsien ansiosta hiukset on helppo kiinnittää kihartimeen, yhtäläinen sylinterin leveys takaa symmetriset laineet.

Puikkokiharrin

Muotonsa ansiosta se muotoilee luonnolliset korkkiruuvit, jotka alkavat hiusjuurista ja kapenevat asteittain. Hiuksia föönatessa sormet ovat vaarassa palaa, joten käytä mieluummin suojakäsineitä, jotka suojaavat kuumalta harjalta.Automatická kulma

Automaattikiharrin

Kiertää hiusjuuren automaattisesti ja kiertää sen hetkessä ympärilleen. Luo tasaiset kiharat ja säästää paljon aikaa. Tämä kiharrin on mainio valinta päivittäiseen käyttöön ja aina, kun sinulla ei ole aikaa.

Kolmoiskiharrin

Luo erilaiset kiharat kuin perinteinen kiharrin. Laita yksittäiset juuret asteittain koko pituudeltaan levyjen väliin kolmoiskihartimessa ja luo sillä tavoin säännöllisiä pienempiä kiharoita ja sen vuoksi törmäät usein nimitykseen aaltokiharrin. Harjaa hiukset kevyesti saadaksesi aikaan parhaimman mahdollisen vaikutelman. Näin saat aikaan luonnollisen lopputuloksen.

Kulmofén

Ilmakiharrin

Ilmakiharrin yhdistää föönin ja pyöreän harjan hyödyt. Pyörivän kihartimen avulla luot heti hiustenpesun jälkeen luonnolliset kiharat, jotka lisäksi tuovat kampaukseen volyymiä. Ilmakiharrin, joka on varustettu ionisaattorilla, ei tuhoa hiuksia, vaan päinvastoin kosteuttaa niitä.

Näiden peruskiharrintyyppien lisäksi valikoimistamme löytyy myös niiden pienoisversioita sekä useampien toimintojen yhdistelmiä:

Matkakiharrin tai ilmakiharrin

Ne ovat välttämättömiä kaikille naisille, jotka haluavat näyttää matkalla upeilta. Ei ole väliä, lähdetkö lomalle kerran vuodessa vai matkustatko joka toinen viikko. Minikiharrin huolehtii täydellisestä kampauksesta kaikkialla.

Kreppirauta

Tulee käteväksi etenkin silloin, kun olet menossa juhliin tai tanssiaisiin. Kreppirauta lisää hiusten volyymiä ja luo ihailtavan kampauksen.

Monitoimikiharrin

Se on ratkaisu, joka säästää tilaa kylpyhuoneessasi. Kokeile kihartimen ja suoristusraudan yhdistelmää 2 in 1, jonka avulla luot mielialasi mukaan niin romanttiset kiharat kuin täydellisen sileän ja suoran kampauksen.

Miten valita kiharrin?

Kiinnitä huomiota niiden ominaisuuksiin ja toimintoihin! Ennen kuin valitset kihartimen pienille tai isoille laineille perustoimintojen ja käyttötavan mukaan, kiinnitä huomiota myös muihin ominaisuuksiin. Johdon pituus, kihartimen pinta ja muut käytännön tiedot helpottavat valintaa:

 • Kihartimen harjan pinnalla on vaikutusta ulkonäköön, mutta etenkin hiusten vaurioitumiseen kihartamisen yhteydessä.
  • Titaanipinta on erittäin kestävä, se pystyy vähentämään staattista sähköä ja muotoilee siten sileät laineet. Se myös kuumenee nopeasti.
  • Keraaminen kiharrin on hellävarainen hiuksille, se kuumenee nopeasti ja lämpö leviää koko pinnalle, mikä on tärkeää juuren sujuvan liikkeen kannalta.
  • Turmaliinikiharrin suojaa hiuksia kuivumiselta, ehkäisee niiden haurastumisen ja antaa hiuksille kiiltoa. Titaanin tavoin turmaliini ehkäisee hiusten sähköistymistä.
 • Harjan leveys vaikuttaa laineen kokoon. Etenkin pitkätukkaiset pitävät suuria kiharoita tekevästä kihartimesta. Notino.fi:n valikoimista löydät myös lyhyille hiuksille tarkoitettuja kihartimia, jotka eivät muodosta ylettömän suuria kiharoita.
 • Lämpötilan säädin on yksi tärkeimmistä ominaisuuksista. Kihartamislämpötila on valittava hiustyypin, hiusten vaurioitumisen sekä halutun lopputuloksen mukaan. Hennoille hiuksille riittää alle 130 °C:n lämpötila, vahvoille hiuksille suositeltu lämpötila on jopa 190 °C.
 • Riittävä johdon pituus mahdollistaa miellyttävän kihartamisen, vaikka pistorasia olisi kaukana peilistä.
 • Automaattisen virrankatkaisun ansiosta sinun ei tarvitse huolehtia virran päälle jäämisestä lähtiessäsi kiireessä kotoa.
 • Viileä kärki, joka on muuta materiaalia kuin itse kiharrin, suojaa sormiasi palamiselta ja helpottaa kihartimen käsittelyä.

Miten kiharrinta käytetään?

Suojaa hiuksiasi, äläkä unohda hiuksia lämmöltä suojaavia tuotteita. Erottele hiukset juurista sen mukaan, miten leveät kiharat haluat. Ihanteellista on liikkua alimmista hiusjuurista päällimmäisiin päin, jotka aluksi kiinnität hiuslenkillä tai pinnillä.

Jos käytät perinteistä puikkokiharrinta tai kiharruspihtejä, tartu hiusjuuriin ja kierrä niitä päästä pois päin kuumalla kiharrinharjalla. Hiusjuuren kiertosuunta kihartimeen vaikuttaa kiharoiden kokonaisvaikutelmaan, joten kierrä aina yhteen suuntaan. Hetken kuluttua vapauta sen.

Automaattikihartimella sinulta poistuu yksi huoli lisää. Laita itsestään pyörivään kihartimeen hiusjuuret, jotka automaattisesti kiertyvät kihartimen keraamiseen pintaan. Pidä kahva hetken lukittuna ja vapauta se signaalin jälkeen.

Kolmoiskihartimeen rakastut, jos pidät suoristusraudasta. Laita hiusjuuri kihartimeen, paina ja anna lämmön tehdä työnsä. Avaa kahva hetken kuluttua ja siirrä kolmoiskiharrin seuraavaan hiusten osaan.

Miten kiharrat hiukset ilman kiharrinta?

Etkö vielä ole valinnut sitä parasta kiharrinta? Kiharra siinä tapauksessa hiukset niillä välineillä, jotka löytyvät kylpyhuoneestasi:

 • Fööni ja pyöreä hiusharja pystyvät ihmeisiin! Föönaa hiukset juurista, jotka kierrät pyöreän harjan ympärille ja luot luonnolliset kiharat ja ilmavan kampauksen.
 • Papiljotit ovat klassikko, jonka jo isoäiti tunsi. Nykyisinkin niillä saa aikaan kampauksen, joka valloittaa.
 • Suoristusrauta pystyy lähestulkoon ihmeisiin. Hiusten suoristamisen lisäksi luot sen avulla myös erityyppisiä kiharoita. Tarvitaan vain vähän harjoitusta.
 • Suolasuihke luo leikkisät laineet hiuksiin ilman muita tarvikkeita. Suihkaus hiuksiin, painelu ja jähmettyminen riittävät.

Miten sinä kiharrat hiukset?

Vinkkimme: Etkö edelleenkään tiedä, minkä valitsisit? Vilkaise siinä tapauksessa artikkeliamme Parhaat kihartimet !