Skip to main content

Sonic-sähköhammasharja

Suodatin
Hintaluokka

saakka

Virtalähteen Tyyppi
Sukupuoli / Ikäryhmä
Ilmaiset lahjat ja tarjoukset
Parhaiten myyvät

Sonic-sähköhammasharjat

Unelmoitko täydellisen puhtaista hampaista, mutta sinulla on herkät hampaat ja ikenet ? Kokeile sonic-sähköhammasharjaa, joka puhdistaa hampaat ja ikenet hellävaraisesti. Panosta laatuun, jonka tuovat sonic-sähköhammasharjat Oral B, Curaprox, Foreo tai Philips ja pääse eroon plakista ja hammasväliin jääneistä ruoanpalasista.

Mikä on sonic-sähköhammasharja

Ensi silmäyksellä se näyttää tavalliselta sähköhammasharjalta. Ikenille se on kuitenkin paljon herkempi. Sonic-sähköhammasharjan harjaspää värähtelee nopeasti sivuille ja ylös ja alas. Tämä simuloi manuaalisen hammasharjan liikettä, mutta se tarjoaa samalla myös muita etuja. Hampaiden pesu onnistuu helposti, ja silti se takaa laadukkaan lopputuloksen.

Miksi kannattaa kokeilla Sonic-sähköhammasharjaa?

Sonic-sähköhammasharja, jota aiemmin kutsuttiin ultraäänihammasharjaksi, sopii erityisesti niille, jotka kärsivät herkistä ja verta vuotavista ikenistä. Se varmistaa lian ja bakteerien poistamisen hellävaraisimmalla tavalla. Tämä estää ientulehdusta, hammaskiveä ja muita sairauksia, jotka aiheuttavat hammassärkyä tai hampaan menetystä.

Sonic-sähköhammasharjan edut

 • Hieroo ikeniä hellävaraisesti ja parantaa niiden verenkiertoa.
 • Muotonsa ansiosta harjaspää yltää puhdistamaan kaikki hampaat ja hammasvälit.
 • Sonic-sähköhammasharja toimii tehokkaasti, vaikka sinulla ei olisi täysin hallussa oikeaa puhdistustekniikkaa.
 • Hammastahnan kulutus on pienempi. Sonic-värähtelyt vaahdottavat hammastahnaa enemmän.
 • Sinun ei tarvitse painaa harjaa hampaita vasten.
 • Harjaspään muoto helpottaa hampaiden takaosan puhdistamista.

Kuinka sonic-tekniikka toimii?

Sonic-värähtelyt liikuttavat hammasharjan harjakset ja muodostavat veden, syljen ja hammastahnan seoksesta rikkaan vaahdon. Hammasharjan nopeus on yli 30 000 pientä ja nopeaa liikettä minuutissa, joihin ei pystyisi tavallisella hammasharjalla. Se ylittää myös useimman muun sähköharjan liikenopeutta.

Tavallinen hammasharja ei poista hampaista niin paljon plakkia, kuin sonic-sähköhammasharja. Hammasplakkia pyyhkii hammasharjan harjasten lisäksi myös nestevirta, joka puhdistaa hampaat ja hammasvälit muutaman millimetrin läheisyydessä sonic-sähköhammasharjan harjaksista.

Miten valita sonic-sähköhammasharja?

Sonic-sähköhammasharjaa valitessa on tärkeää kiinnittää huomiota hampaiden herkkyyteen ja ikenien kuntoon.

 • Jos sinulla on herkät hampaat, etsi hammasharjat hellävaraisilla harjaustiloilla ja harjaspäät pehmeimmillä harjaksilla.
 • Verta vuotaville, ientulehdukselle alttiille ikenille soveltuvat harjat, joissa on hienoja harjaksia ja hellävaraisia harjaustiloja. Kokeile niiden lisäksi myös hierontatiloja ikenien kunnon parantamiseen.
 • Jos sinulla ei ole mitään ongelmia, keskity haluamaasi erikoisominaisuuksiin.

Sonic-sähköhammasharjan erityispiirteet ja toiminnot

 • Ajastin ilmoittaa sinulle, kun ylität määritetyn hampaiden harjausajan. Sinun siis ei tarvitse katsella kelloa pitääksesi hampaasi täydellisesti puhtaina.
 • Paineanturi ilmoittaa kun painat liian kovaa hampaita vasten.
 • Bluetooth-teknologia antaa sinulle palautetta siitä, miten harjaat hampaitasi.
 • Koko perhe arvostaa irrotettavia harjaspäitä. Yksi runko riittää koko perheelle.
 • Ladattavalla hammasharjalla ehdit tekemään enemmän hampaiden pesun aikana.

Kuinka käyttää sonic-sähköhammasharjaa

Kiinnitä harjaspää ja pidä harjan rungosta kiinni kaikilla sormilla. Levitä pieni määrä vaahtoamatonta hammastahnaa tai erityistä geeliä hampaiden puhdistamiseen sonic-teknologialla. Käynnistä hammasharjaa vasta suussa, näin tahnaa ei roisku. Aseta harjakset kutakin hammasta vasten äläkä unohda ikenien puhdistamista yhdessä hampaiden kanssa.

Siirrä harjaa hampaasta toiseen puhdistamalla jokainen pinta vähintään 2 sekunnin ajan. Puhdista tällä tavalla hampaan etu- ja takaosat, äläkä unohda purupintoja ja poskihampaita. Optimaalinen harjausaika on noin 2 - 3 minuuttia, jota sinun puolestasi vartioi hammasharjan ajastin-toiminto. Lopuksi huuhtele harjaspää ja vaihda se säännöllisesti parhaiden lopputulosten saavuttamiseksi.

Sonic-sähköhammasharja lapsille ja aikuisille

Hellävarainen teknologia ja helppokäyttöinen hammasharja sopivat kaikille – sekä lapsille että aikuisille. Laajasta valikoimasta löytyy hammasharjoja koko perheelle. Hauska ja värikäs sonic-sähköhammasharja lapsille sekä yksivärinen hammasharja aikuisille.

Vaikka sonic-sähköhammasharja on manuaalisia variantteja tehokkaampi, älä yliarvioi sen kykyjä. Älä unohda laadukkaita hammasväliharjoja, hammaslankoja, hammasvälisuuttimia ja suuvesiä, jotka poistavat jäljelle jääneet bakteerit.