BLACK FRIDAY 2020

Alennus koskee tuotteita, jotka on merkitty "Black Friday" tunnuksella. Käytä ostoskorissasi koodia: black25 - alennuksen aktivoimiseksi. 

Katso koko teksti piilota teksti

Notinon vinkki: Merkityt brändit 25% alennuksessa!

LancômeGucciVichyBurberry
VersaceLa Roche-PosayNYX Professional MakeupSchwarzkopf Professional
LaliqueAvènePayotYankee Candle
L’Oréal ParisBath & Body WorksArtdecoVictoria's Secret
Bobbi BrownMontaleManceraAvon

25% alennus koskee valikoituja merkkejä ja sen on voimassa 23.11.-29.11. 2020. Tarjous ei koske alennuksessa ja tyhjennysmyynnissä olevia tuotteita.

Katso koko teksti piilota teksti

Suodatin

Hintaluokka

saakka

Ilmaiset lahjat ja tarjoukset

Kategoria

Brändi

Sukupuoli / Ikäryhmä

Arviointi

  •   111
  •   9
  •   1
  •   1
Parhaiten myyvät

Milloin on Black Friday 2020?

Tämän vuoden Black Friday on 27. marraskuuta, mutta notino.fi-verkkokaupassa voit nauttia Black Fridayn tarjouksista koko viikon, maanantaista 23. marraskuuta sunnuntaihin 29. marraskuuta 2020. Tämä antaa sinulle riittävästi aikaa saada kaikki suosikkisi uskomattomaan hintaan.

Mikä on Black Friday?

Black Friday on ostotapahtuma, joka sai alkunsa Yhdysvalloissa ja levisi sitten ympäri maailmaa. Black Friday -myynti tapahtuu kiitospäivän jälkeisenä perjantaina ja tuo valtavia alennuksia. Joka vuosi Black Friday on odotettu joulua edeltävän ostohuuman alku.

Black Friday on peräisin vuodesta 1929, jolloin New Yorkin osakemarkkinat kaatuivat. Tämä aiheutti talouskriisin ja sai jotkut jälleenmyyjät tarjoamaan alennuksia ja kannustamaan ihmisiä tekemään ostoksensa uudelleen. Tapahtuma nousi suosioon ja Black Fridaysta on tullut yksi vuoden suurimmista ostotapahtumista.

Notino Erikoistarjoukset ja alennukset

Etkö voi odottaa Black Fridayta? Meillä on alennuksia ympäri vuoden. Pidä vain silmällä erikoistarjouksiamme tai rekisteröidy ja tilaa uutiskirjeemme. Näin et enää koskaan missaa alennusta suosikkituoksustasi tai -kosmetiikkatuotteestasi!

Katso koko teksti piilota teksti