Naisten ihokarvanpoistokoneet

Parhaiten myyvät

Miten valita naisille tarkoitettu ihokarvanpoistokone?

Löydä paras naisille tarkoitettu ihokarvanpoistokone, joka soveltuu täydellisesti juuri sinun tarpeisiisi. Ennen valintaa esitä kuitenkin itsellesi muutama peruskysymys:

 • Kuinka usein haluat ihokarvanpoistokonetta käyttää?
 • Haluatko käyttää ihokarvanpoistokonetta jo suihkussa?
 • Mistä ruumiinosasta haluat poistaa karvat?
 • Aiotko ottaa ihokarvanpoistokoneen mukaasi matkalle?

Eri tapoja poistaa ihokarvoja

Voit poistaa ihokarvat joko märkänä, jolloin käytät lähinnä manuaalista ihokarvanpoistokonetta, tai kuivana, jolloin sinulle sopii naisille tarkoitettu sähköinen ihokarvanpoistokone:

 • Märkäajo - Märkäajon etuja ovat sen nopeus, tehokkuus ja kivuttomuus. Kertakäyttöisessä naisten ihokarvanpoistohöylässä tai vaihtoterillä varustetussa ihokarvanpoistokoneessa on tavallisesti kosteuttavat renkaat, jotka ihokarvojen ajon aikana pehmentävät ihoa ja ehkäisevät ihoärsytystä. Tämäntyyppisessä ihokarvanpoistossa suositellaan käytettävän erityistä vaahtoa tai ihokarvanpoistogeeliä, joka nopeuttaa ihokarvanpoistoa ja hoitaa ihoa. Ihokarvanpoisto on toistettava 1 - 3 päivän välein.
 • Kuiva-ajo - Kuiva-ajoon käytetään naisille tarkoitettua sähköistä ihokarvanpoistokonetta (depilaattoria). Voit käyttää sitä missä ja milloin tahansa, siis myös matkoilla. Sen kanssa ei nimittäin tarvita ihokarvanpoistogeeliä tai -vaahtoa. Suosittelemme kuitenkin ihon perusteellista kosteutusta ja rauhoittamista sopivalla tuotteella ihokarvanpoiston jälkeen. Joitakin sähköisiä ihokarvanpoistokoneita voidaan käyttää myös märkäajoon.

Naisille tarkoitettujen ihokarvanpoistokoneiden tyypit

Manuaalinen ihokarvanpoistokone naisille

Ihokarvojen poisto naisille tarkoitetulla höylällä on yleisimmin käytetty depilaatiomenetelmä. Lopputulos tosin kestää lyhyemmän ajan, sillä se on nopein kivuton menetelmä, joka takaa täydellisen poistojäljen. Jos noudatat oikeaa menettelytapaa, iho ei ärsyynny. Poistaessasi ihokarvat höylällä poistat samalla kuolleet ihosolut. Notino.fi -verkkokaupasta löydät höylät ihokarvojen poistoon jaloista, nivusista ja kainaloista.

Manuaalisia naisille tarkoitettuja ihokarvanpoistokoneita ovat:
 • Kertakäyttöhöylät - Ne ovat halvin vaihtoehto nopeaan ihokarvojen poistoon. Se mahtuu mainiosti mukaan vaikka matkoille. Yksi höylä kestää noin 3 ihokarvanpoistokertaa.
 • Ihokarvanpoistohöylät vaihdettavilla terillä - Ne takaavat miellyttävän tunteen ihokarvanpoiston aikana johtuen joustavasta päästä, joka sopeutuu vartalon kaikkiin muotoihin myös intiimialueella. Niissä on lisävarusteena kosteuttavat nauhat, jotka rauhoittavat ihoärsytystä. Yksi vaihtoterä kestää noin 10 ajokertaa (joissain tuotteissa jopa pitempään), minkä jälkeen se tulee vaihtaa uuteen.

Sähköiset ihokarvanpoistokoneet (depilaattorit)

Jos haluat pitempään kuin iltaan asti kestävän tunteen sileästä ihosta ja vartalosta ilman ihoärsytystä edes herkimmissä kohdissa, kokeile naisille tarkoitettua sähköistä ihokarvanpoistokonetta.

Naisten depilaattorin edut:
 • Se varmistaa turvallisen ja mukavan ihokarvanpoiston koko vartalolle.
 • Se mukautuu täydellisesti vartalosi muotoihin.
 • Sitä voidaan hyödyntää vaikeasti ajettaviin herkkiin kehon osiin.
 • Jotkin ihokarvanpoistokoneet ovat vesitiiviitä ja niitä voidaan käyttää suihkussa tai ne voidaan huuhdella käytön jälkeen juoksevan veden alla.
 • Niihin kuuluu usein lisävarusteita, kuten pitkille karvoille tarkoitettu liukuva leikkuri, kuorintaosa tai nivusten ajoon tarkoitettu osa.
 • Sähköinen naisille tarkoitettu ihokarvanpoistokone mahdollistaa sekä langattoman että verkkovirran avulla tapahtuvan käytön.
Ihokarvanpoistokone bikinialueelle

Bikinirajoille tarkoitettu ihokarvanpoistokone on sähköinen ihokarvanpoistokone intiimialueelle ja siinä on erityinen muotoilu, joka on suoraan tarkoitettu ihokarvojen poistoon bikinialueelta ja vaikeapääsyisiltä herkiltä alueilta. Tämä ihokarvanpoistokone muotoilee ja samalla poistaa ylimääräiset karvat koko nivusten alueelta ja jättää ihon pehmeäksi ja sileän näköiseksi. Suurinta osaa bikinialueille tarkoitetuista ihokarvanpoistokoneista voidaan käyttää sekä märkä- että kuiva-ajossa. Intiimialueille tarkoitettujen sähköisten ihokarvanpoistokoneiden pakkauksissa on tavallisesti myös suojus, joka mahdollistaa pitkien karvojen lyhentämisen.

Depilaattorit vs. epilaattorit: Mikä ero niillä on?
 • Depilaattorit eli naisille tarkoitetut ihokarvanpoistokoneet poistavat karvat ainoastaan aivan ihon pinnalta. Karvat alkavat kasvaa jo parin päivän kuluttua ihokarvojen poistosta. Kyse on siis ainoastaan lyhytaikaisesta ratkaisusta. Depilaattorin merkittävä etu on erittäin helppo ja nopea ihokarvojen poisto, joka on lisäksi täysin kivuton.
 • Epilaattorit poistavat karvat juurineen. Se on siis pitkäaikaisempi ratkaisu, joka auttaa vähentämään karvoituksen paksuutta ja tiheyttä. Epilaatiomenetelmä ei ole mitenkään vaikea, mutta karvojen poisto voi olla hieman epämiellyttävää ja aiheuttaa ihoärsytystä. Iho kuitenkin säilyy sileänä useita viikkoja.

Miten ihokarvat poistetaan oikein?

Jos haluat tietää, miten voi poistaa ihokarvat ilman epämiellyttäviä finnejä ja ihoärsytystä, lue huolellisesti pari käytännön neuvoa:

 • Ennen ihokarvojen poistoa lämmitä iho lämpimällä vedellä, jolloin karvat pehmenevät ja niiden poisto on helpompaa.
 • Kun poistat ihokarvoja manuaalisella ihokarvojenpoistokoneella levitä iholle ihokarvanpoistogeeliä tai -vaahtoa, jossa on kosteuttavia ainesosia.
 • Jos liikutat ihokarvanpoistokonetta karvojen kasvusuuntaan, pienenee riski karvojen takaisin kasvusta.
 • Huuhtele iho haalealla vedellä depilaation jälkeen, ja suosittelemme myös desinfioimaan ihokarvojen ajon jälkeiseen ihonhoitoon tarkoitetut tuotteet.
 • Noudata aina ihokarvanpoistokoneen käyttöohjetta.

Joko tiedät, miten toimia? Valitse sinulle sopivin naisille tarkoitettu ihokarvanpoistokone notino.fi -verkkokaupasta ja nauti täydellisen sileästä jalkojen ja koko vartalon ihosta joka päivä!