Suodatin päällä
  • Lapsille
Suodatin
Hintaluokka

saakka

Brändi
Näytä lisää
Ilmaiset lahjat ja tarjoukset
Arviointi
  •   11
  •   3
  •   1
  •   1
Parhaiten myyvät

Miksi lasten kosmetiikkaa kannattaa ostaa Notino.fi -sivustolta

Hemmottele itseäsi ja lapsiasi parhailla saatavilla olevilla tuotteilla! Notino.fi-sivustolta löytyy hellävaraista kosmetiikkaa lapsille sekä laadukasta kosmetiikkaa raskaana oleville naisille ja uusille äideille.

Lasten iho on erittäin herkkä ja helposti ärsyyntyvä, joten se vaatii erityistä hoitoa. Siksi tarjoamme vain dermatologisesti testattua ja lääketieteellisesti hyväksyttyä kosmetiikkaa vastasyntyneille ja vauvoille. Valikoimastamme löytyy lasten kylpy- ja puhdistautumishetkiin hellävaraisia kylpyöljyjä, kylpyvaahtoja ja puhdistusliinoja sekä lasten hammasharjoja ja hammastahnoja, jotka soveltuvat herkille hampaille. Lasten ja pikkulasten aurinkosuojatuotteet suojaavat auringon haitallisilta säteiltä, kun taas lasten shampoot ja hiusharjat pitävät huolen hienoista hiuksista.

Raskauden aikana ja synnytyksen jälkeen tulet arvostamaan erityistä uusille äideille suunnattua kosmetiikkaa. Kokeile tehokkaita raskausarpia ehkäiseviä voiteita, välilihaöljyä sekä laadukkaita hiusten- ja ihonhoitotuotteita.

Valitse vauvoille ja äideille suunnatuista Bioderma, A-derma ja muiden brändien dermokosmetiikkatuotteista, jotka on suunniteltu yhteistyössä parhaiden ihotautilääkäreiden kanssa. Voit myös valita lapsille tarkoitetuista suosittujen brändien, kuten Weledan ja Kloranen luonnonmukaisista ja luonnontuotteista. Perheesi ansaitsee parasta.