Meikkivoide

Suodatin
Hintaluokka

saakka

Brändi
Näytä lisää
Peittävyys
Koostumus
Ilmaiset lahjat ja tarjoukset
Arviointi
  •   11
  •   1
  •   1
Parhaiten myyvät

Miten levittää meikkivoide – Perussäännöt

Kirkasta ihoasi, tasoita ihon sävy ja peitä kaikki peittämistä tarvitseva. Hyvä meikkipohja imeytyy ihoon täydellisesti, suojaa sitä elementeiltä ja poistaa väsymyksen merkkejä. Notino.fi -verkkokauppa tarjoaa satoja meikkivoiteita kaikille ihotyypeille ja kaikenikäisille käyttäjille. Kuinka löytää oikea meikkivoide?

  • Ihotyyppisi mukaan: Ihotyyppisi määrittää meikkipohjan ihanteellisen koostumuksen ja ainekset. Paras meikkipohja kuivalle iholle tai rypyille on kosteuttava ja kirkastava meikkivoide voidemaisella tai nestemäisellä koostumuksella. Rasvainen iho hyötyy öljyttömästä kiinteästä tai puuterimaisesta meikkipohjasta, joka ei tuki ihohuokosia, kun taas meikkipohja herkälle iholle ei saa sisältää hajusteita tai ärsyttäviä aineita.
  •  Peittävyyden mukaan: Korkea peittävyys on erinomainen aknelle tai muille epätäydellisyyksille. Jos ihosi on virheetön, voit valita kevyen peittävyyden luodaksesi luonnollisemman lookin.
  • Lopputuloksen mukaan: Mattapinnan antava meikkivoide sopii parhaiten kiiltävälle iholle, kun taas kirkastava meikkivoide sopii elottomalle iholle. Valitse kosteuttava meikkivoide, jos ihosi on kuiva, ja kohottava meikkivoide, jos haluat kiinteyttää ihoasi ja vähentää ryppyjä.
  • Oikea meikkivoiteen sävy: Valitse aina sävy, joka on hiukan vaaleampi kuin ihosi ja vastaa pohjasävyäsi. Viileille pohjasävyille sinisillä ja violeteilla verisuoneilla ranteessa ja posliini-iholla sopivat meikkivoiteet, jotka ovat hiukan vaaleanpunaisia, kun taas lämpimät pohjasävyt vihreillä verisuoneilla vaativat meikkivoidetta, joka on sävyltään pikemmin keltainen tai oranssi.

Paras meikkivoide sopii erityisiin tarpeisiisi. Kesällä arvostat vedenkestävää meikkivoidetta tai meikkivoidetta SPF :lla, joka suojaa sinua haitalliselta auringonvalolta. Stressaavista työpäivistä tulee paljon mukavammat sopivalla pitkäkestoisella meikkivoiteella ja ympäristöstä välittävät ihastuvat luonnolliseen meikkivoiteeseen.

Etsitpä sitten kevyttä meikkivoidetta, joka ei kerry rypyissä, mineraalimeikkivoidetta tai erittäin peittävää meikkivoidetta aknelle, notino.fi -verkkokauppa tarjoaa laadukkaita, tuhansien tyytyväisten asiakkaidemme testaamia meikkivoiteita arvostetuilta brändeiltä, kuten Estée Lauder, Clinique, Max Factor, Lancôme tai Vichy. Löydä omasi tänään!