Mine põhisisu juurde

MAX FACTOR

Max Factor

Max Factor on yksi meikkimaailman suurimmista legendoista. Brändin historia juontaa juurensa 1900-luvun alkuun, ja brändin iskulause ”Meikkitaiteilijoiden meikki” heijastaa Hollywoodin kulta-aikaa, kun Max Factor -brändi oli tiiviisti yhteydessä elokuvateatterin taiteeseen ja glamouriin.

 

Syntyperältään puolalainen Max Factor oli visionäärinen meikkitaiteilija, joka muutti Los Angelesiin vuonna 1914 päästäkseen lähemmäksi orastavaa elokuvateollisuutta. Täällä hän avasi meikkimyymälänsä ja sai pian laajan asiakaskunnan sekä näyttelijöiden joukosta, jotka tulivat hakemaan neuvoa että muiden meikkitaiteilijoiden joukosta, jotka odottivat jokaista uutta tuotetta. Max Factor kuitenkin uskoi, että meikin taikuuden tulisi olla saatavilla kaikille ja alkoi ensimmäisen kerran historiassa myydä tuotteensa elokuvateollisuuden ulkopuolella.

Yli 100 vuoden historia on tuonut joukon ikonisia Max Factor tuotteita. Aivan ensimmäisiin kuului erityinen Max Factor meikkivoide näyttelijöille tai kultapöly hiuksille. Viime vuosina brändi on ollut enimmäkseen tunnettu ripsiväristä Max Factor 2000 Calorie ja pitkäkestoisesta huulipunasta Max Factor Lipfinity.

Katso koko teksti piilota teksti