Mine põhisisu juurde

Yankee Candle

Yankee Candle

Idea Yankee Candle kynttilästä syntyi jo vuonna 1969, kun Mike Kittredge antoi äidilleen käsintehdyn kynttilän jouluksi. Äiti ihastui siihen, samoin kuin kaikki tuttavat, joten Mike jatkoi kynttilöiden valmistamista. Valtavan menestyksen ansiosta hän muutti pian valmistuspaikan autotallistaan vanhaan paperitehtaaseen perustaen siten oman brändin - Yankee Candle.

Sytyttämisen hetkestä sen polttamiseen loppuun, Yankee Candle -kynttilä tarjoaa upean, kestävän ja puhtaan tuoksun, joka täydentää täydellisesti mitä tahansa sisustusta. Kynttilät sisältävät paljon aromaattisia öljyjä ja luonnollisia uutteita. Jokainen tuoksuva esanssi on uskollinen ainesosalle, paikalle tai kokemukselle, josta se on ottanut inspiraatiota. Riippuu ainoastaan sinusta, minkä tunnelman valitset - onko se sitten rentouttava, juhlava tai virkistävä.

Jokainen ihastuu lahjaan tästä sarjasta.Yankee Candle joulu-erikoispainokset ovat hitti, samoin kuin Yankee Candle tuoksuvahat, Yankee Candle lahjasetti tai Yankee Candle auton ilmanraikastin.

Nykyään brändi on tunnetuin tuoksukynttilöiden ja kotituoksujen valmistaja. Löydät se 20 maasta ympäri maailmaa, ja pelkästään Yhdysvalloissa on yli 18 000 kauppaa. Ja kaikki alkoi yhdestä pienestä lahjasta äidille...

Katso koko teksti piilota teksti