Parranajokone

Suodatin
Hintaluokka

saakka

Virtalähteen Tyyppi
Ilmaiset lahjat ja tarjoukset
Arviointi
 •   1
Parhaiten myyvät

Kuinka valita parranajokone

Haluatko täydellisesti ajellut kasvot? Notino.fi -verkkokaupasta löydät laajan valikoiman teräverkollisia ja pyöriväteräisiä parranajokoneita erilaisilla ominaisuuksilla, jotka helpottavat parranajoprosessia. Valitse parranajokone Braun, Philips tai Rowenta, joiden avulla ajat parran nopeasti ja helposti milloin tahansa ja missä tahansa. Ja nautit sileistä kasvoista.

Teräverkollinen vai pyöriväteräinen parranajokone?

 • Teräverkollinen parranajokone toimii teräverkon alla värähtelevien terävien veitsien periaatteella. Parranajon aikana terät kulkevat näiden metallinauhojen reikien läpi ja leikkaavat partaa. Mitä enemmän verkkoterää parranajokoneessa on, sitä helpompi ja täydellisempi on parranajo. Se nimittäin mukautuu kasvojen muotoihin paremmin. Useimmissa parranajokoneissa on 3 teräverkkoa.
 • Pyöriväteräisessä parranajokoneessa on 2-3 itsenäisesti kelluvaa ajopäätä, jotka mukautuvat tarkasti kasvojen piirteisiin ja leikkaavat partaa. Pyöriväteräiset parranajokoneet ovat teräverkollisia parranajokoneita hiljaisempia.

Nykyiset parranajokoneet pystyvät käsittelemään ilman vaikeuksia myös karkeaa tai tiheään kasvavaa partaa riippumatta siitä, ovatko ne teräverkollisia tai pyöriväteräisiä. Valitse itsellesi paras parranajokone suositun ajotyylisi mukaan.

Sähköparranajokone herkälle iholle?

Sileät kasvot on mahdollista saavuttaa, vaikka sinulla olisi herkkä iho. Valitse teräverkollinen parranajokone viilennysteknologialla tai pyöriväteräinen parranajokone pehmeällä ajoterien pinnoitteella, joka ei ärsytä ihoa.

Sähköparranajokoneiden virransyöttö

 • Akkukäyttöinen parranajokone on käytännöllinen ratkaisu etenkin matkoilla tai kylpyhuoneissa, joissa ei ole pistorasiaa pesualtaan lähellä. Parranajokoneen akku riittää useampaan parranajokertaan.
 • Verkkokäyttöinen parranajokone on kuitenkin usein halvempi ratkaisu.

Vinkkimme: Käytännöllinen ratkaisu on sähköparranajokone, jossa yhdistyvät akku- ja verkkokäyttö. Jos akku loppuu, pistä laite virtalähteeseen ja jatka parranajoa.

Sähköparranajokoneiden suositut ominaisuudet

 • Märkäajo on ominaisuus, jota arvostat esimerkiksi aamulla suihkussa. Parranajon jälkeen huuhtele vedenkestävä parranajokone juoksevan veden alla.
 • Automaattinen puhdistus alkaa, kun parranajokone on laitettu lataustelakkaan. Tämä auttaa sinua säästämään aikaa.
 • Pikalataustoiminto tulee käteväksi, kun sinulla ei ole lähettyvillä konetta verkkovirralla ja tarvitset sileät kasvot tunnin sisällä.

Älä unohda myöskään muita lisävarusteita, jotka tekevät parranajoprosessista mukavampaa ja nopeampaa. Kokeile parranajokonetta trimmerillä ja lisäosilla, jotka helpottavat parran hoitoa.

Vinkkejä parranajoon sähköparranajokoneella

Iho tarvitsee jonkin aikaa tottua uuteen parranajomenetelmään. Noudata muutamia yksinkertaisia ohjeita parranajoon sähköparranajokoneella ja vältä punaista ja ärtynyttä ihoa:

 • Tarkista, että parranajokone on ladattu riittävästi tai onko pistorasia lähettyvillä.
 • Aja partaa ennen kasvojen pesua. Huuhtelun jälkeen iho hieman turpoaa.
 • Jos et ajanut partaa jo jonkin aikaa, leikkaa parta ensin. Käytä vasta sitten parranajokonetta.
 • Venytä ihoa ajaessasi herkkiä alueita. Näin saavutat sileämmän lopputuloksen.
 • Pidä parranajokonetta oikeassa kulmassa ihoon nähden ja paina sitä ihoa vasten tasaisesti. Partakonetta kuitenkaan ei tarvitse painaa kovaa.
 • Pidä huolta parranajokoneestasi ja puhdista se säännöllisesti.

Miten ottaa huolta parranajokoneesta

Jokaisen parranajon aikana partakoneen terät kuluvat. Partakoneen pitkän käyttöiän varmistamiseen pidä laite puhtaana. Käytä esimerkiksi pientä harjaa tai puhdistussuihketta katkenneiden karvojen ja lian poistamiseksi. Erota kuiva ja märkä puhdistus. Märkää puhdistusta tulisi välttää ei-vedenkestävien parranajokoneiden tapauksessa. Kuivaa sitten laite kevyesti kalkin vaaran välttämiseksi. Vioittuminen ja osien säännöllinen vaihtaminen on jätettävä valmistajan tai huoltohenkilöstön tehtäväksi kalliimpien parranajokoneiden tapauksessa.

Sileät kasvot ilman parranajokonetta

Etkö ole kiinnostunut sähköparranajokoneesta? Sileäksi ajelut kasvot voit saavuttaa muillakin tavoin. Valitse partahöylä yhdessä korkealaatuisen vaahdon kanssa tai kokeile klassista parranajomenetelmää partaveitsellä, joka on viime vuosina nousut suosioon.