Lasten sähköhammasharja

Suodatin
Hintaluokka

saakka

Brändi
Sukupuoli / Ikäryhmä
Ilmaiset lahjat ja tarjoukset
Parhaiten myyvät

Miten lapset voisi totuttaa säännölliseen hampaidenpesuun? Hanki heille satuhahmolla koristeltu lasten sähköhammasharja, jolla hampaiden puhdistus käy leikiten! Hampaidenpesusta tulee ennennäkemättömän hauskaa.

Lasten sähköhammasharjan hyödyt

  • Lasten hampaiden puhdistus sähköhammasharjalla on tehokkaampaa. Pyöriviä liikkeitä syntyy minuutissa jopa 48 000, mikä on jopa kuusi kertaa enemmän kuin perinteisellä hammasharjalla.
  • Lasten sähköhammasharja on pienempi ja sopii paremmin lapsen käteen. Lisäksi se on saatavana hauskalla satuhahmolla, jonka ansiosta pesu on hauskempaa.
  • Bluetooth-yhteydellä varustetut harjat auttavat tehostamaan hampaidenpesua, ja ne tekevät aamu- ja iltatoimista mielekkäämpiä esimerkiksi sadun avulla.
  • Sähköhammasharjan ajastin auttaa lapsia noudattamaan oikeaa pesuaikaa.
  • Perinteiseen hammasharjaan verrattuna lasten hampaidenpesumotivaatio on parempi. Hampaidenpesu on hauskempaa ja yksinkertaisempaa.
  • Verkkokaupasta notino.fi löydät myös vaihtopäät, joiden ansiosta sisarukset voivat käyttää samaa sähköhammasharjaa. Riittää, että jokaiselle on oma vaihtopää.

Perinteinen, pyörivä vai sonic-hammasharja lapselle?

Pohditko eroja lapsille tarkoitetun käsikäyttöisen, värähtelevän ja sonic-hammasharjan välillä? Seuraavassa voit tutustua niiden eroihin:

  • Pyörivän lasten sähköhammasharjan harjaspään liike on pyörivää liikettä, joka harjaa epäpuhtaudet ja plakin hampaista erittäin tehokkaasti ja poistaa niistä ei-toivottuja värjäymiä.
  • Lasten sonic-hammasharja ei pyöri, vaan sen pää harjaa epäpuhtaudet pois sivuttaisella liikkeellä. Se saa liikkeelle veden molekyylit, jotka muodostavat yhdessä hammastahnan kanssa vaahdon ja irrottavat plakin hankalammistakin paikoista. Pyörivästä harjasta poiketen sonic-hammasharja sopii myös herkille hampaille ja ikenille.
  • Tavallinen lasten hammasharja on edullisin, mutta tehokkuudeltaan heikoin vaihtoehto. Se sopii matkakäyttöön tai käytettäväksi vuorotellen lasten sähköhammasharjan kanssa.

Älä aliarvioi säännöllisen hammashygienian merkitystä itsesi tai lastesi kohdalla. Philips- tai Oral B -sähköhammasharjat ovat luotettavia apulaisia, kun halutaan täydellisen puhtaat ja hammaskivettömät hampaat.