Skip to main content

Ilmakiharrin

Parhaiten myyvät

Luo aaltoileva tai täysin suora kampaus mielesi mukaan hetkessä.

Valitse ilmakiharrin Philips, Babyliss tai Rowenta ja muotoile täydellinen kampaus.

Ilmakihartimen edut

  • Ilmakihartimessa tai puhaltavassa kihartimessa yhdistyvät hiustenkuivaajan ja pyöreän harjan ominaisuudet yhdeksi laitteeksi.
  • Ilmakiharrinta voit käyttää märkiin, puolikuiviin sekä kuiviin hiuksiin ja muotoilla siis toivotun kampauksen.
  • Useimmissa ilmakihartimissa on vaihdettavia päitä erilaisille hiusten pituuksille. Voit siis käytä sitä sekä lyhyille että pitkille hiuksille.

Miten valita paras ilmakiharrin?

  1. Harjan materiaali – valikoimasta löydät ruostumattomasta teräksestä valmistetut hiusharjat, keraamiset harjat ja turmaliini harjat. Juuri ne ovat hiuksillesi hellänvaraisimpia.
  2. Pyörityspyörivissä ilmakihartimissa on, toisin kuin staattisissa ilmakihartimissa, pyörivä harja, joka helpottaa kampauksen muotoilua.
  3. Teho – osoittaa ilmakihartimen tehokkuuden. Arvot vaihtelevat 50–1200 W välillä. Tehon tulisi myös vastata hiusten ylläpitämisen vaikeutta.
  4. Ilmakihartimen ominaisuudet – mitä enemmän ominaisuuksia, sitä enemmän vaihtoehtoja. Hyödyllisimpiin ominaisuuksiin kuuluu kylmä ilma, ionisaatio, molempiin suuntiin pyöriminen tai automaattinen virrankatkaisu turvallisuuden lisäämiseksi.
  5. Lämpötilan säätö – auttaa sinua suojaamaan hiuksiasi tuhoutumiselta.
  6. Puhalluksen nopeus – puhallusnopeuden asetuksen ansiosta on mahdollista muuttaa koneen nopeutta ja kampauksen muotoilu on siis omissa käsissäsi.