Rasvoittuvat hiukset

Suodatin päällä
  • Rasvaiset Hiukset
Suodatin
Hintaluokka

saakka

Sukupuoli / Ikäryhmä
Ilmaiset lahjat ja tarjoukset
Arviointi
  •   2
  •   2
Parhaiten myyvät

Onko ongelmasi rasvoittuvat hiukset? Hyppää pois päivittäisten pesujen ja hiusdonitsien kierteestä. Me tiedämme tehokkaamman ratkaisun!

Miten olla pesemättä rasvoittuvia hiuksia? Stressin lisäksi tavallisia syitä ovat hormonitoiminnan epätasapaino, ravitsemuksen virheet sekä vääränlaisten hiustuotteiden käyttö. Kaiken a ja o on siis löytää oikeanlainen shampoo rasvoittuville hiuksille, jolloin tuote vähentää hiusten rasvoittumista ja antaa niille ilmavuutta ja tuuheutta.

Rasvoittuville hiuksille suositeltu hoito

Levitä hiusten rasvoittumista ehkäisevä sampoo kevyesti ja pyörivin liikkein päänahkaan. Älä raasta hiuksia, äläkä painele päänahkaa. Huuhtele hiukset haalealla tai kylmällä vedellä. Kylmä vesi auttaa sulkemaan päänahan ihohuokoset, mikä myös vähentää hiusten rasvoittumista.

Jos hiuksesi ovat erittäin rasvoittuvat, ammattilaiset suosittelevat opettamaan hiukset pitempiin pesuväleihin. Sillä mitä useammin hiuksia peset, sen enemmän rasvaa päänahkaan muodostuu!

Mutta miten peittää rasvaiset hiukset pesemättä ja käyttämättä donitsia? Kokeile kuivasampoota. Käytön jälkeen hiuksesi näyttävät vastapestyiltä!

 Mikä auttaa rasvoittuviin hiuksiin sampoon lisäksi?

Mitä tehdä rasvoittuville hiuksille, kun pelkkä sampoo ei riitä? Käytä 1–2 kertaa viikossa rasvoittuville hiuksille tarkoitettua naamiota. Naamio ravitsee hiuksia ja poistaa päänahasta ylimääräisen rasvan.

Rasvoittuvaan päänahkaan auttaa myös hiuskuorinta, joka poistaa iholta epäpuhtaudet ja muotoilutuotteiden jäämät. Kummassakin tapauksessa muutoksen havaitsee jo ensimmäisen käytön jälkeen!

Hilse ja kutina

Rasvoittuvat hiukset ja hilse kulkevat usein käsi kädessä. Niihin auttaa rasvoittuville hiuksille tarkoitettu hilsesampoo, joka poistaa hilseen ja ehkäisee lisäksi uuden hilseen muodostumista jopa useiden viikkojen ajan.

Jos kärsit kutinasta, kokeile hiusten rasvoittumista ehkäisevää E-vitamiinipitoista sampoota, joka elvyttää ja rauhoittaa päänahkaa. Yksi ratkaisu voi myös olla rasvoittuville hiuksille tarkoitettu luonnonsampoo. Sen lisäksi, että se rauhoittaa päänahkaa, se saa myös hiuksesi tuoksumaan ihanalta!

Osoitteesta notino.fi löydät mainioon hintaan Kérastasen, Framesin sekä muiden asiantuntijoiden parhaat rasvoittuville hiuksille tarkoitetut hiustenhoitotuotteet!