Huultenrajauskynä

Parhaiten myyvät

Löydä parhaat huultenrajauskynät

Korosta kauniita huuliasi! Valitse sinulle sopiva huultenrajauskynä, omista meikkaamiselle hetki enemmän aikaa ja saavuta täydellisesti meikatut huulet, joita ei kukaan voi vastustaa.

Miksi huultenrajauskynää käytetään?

  • Kynän avulla voit muokata huultesi kokoa.
  • Kynä tekee huulista symmetriset.
  • Kynä kiinnittää huulipunan ja estää sitä leviämästä.

Väritön huultenrajauskynä

Onko värillisen huultenrajauskynän käyttö vaikeaa tai haluatko vain kiinnittää huulipunan? Kokeile väritöntä huultenrajauskynää, joka luo näkymättömän rajauksen huulten ympärille. Väritön huultenrajauskynä estää huulipunan tahraamisen ja leviämisen ja sopii minkä tahansa huulipunan alle.

Jotkut värittömistä huultenrajauskynistä ovat kosteuttavia. Toiset tasoittavat juonteita ja täyttävät hienot rypyt huulten ympärillä tehden huulet sileämmän ja täyteläisemmän näköisiksi.

Huultenrajauskynät: vedenkestävät, mineraalikynät ja 2 in 1 -kynät

Haluatko, että meikkisi pysyy paikoillaan koko päivän? Kokeile pitkäkestoista huultenrajauskynää. Kynän erityinen koostumus takaa, että huulesi näyttävät vastameikatuilta koko päivän.

Menetkö uimaan tai odottaako sinua ilta drinkkien siemailun merkeissä? Tähän tarkoitukseen sopii parhaiten vedenkestävä huultenrajauskynä.

Jos rakastat käytännöllisiä meikkituotteita, kokeile huulipunaa ja huultenrajauskynää yhdessä tuotteessa! Kynän molemmat päät ovat saman väriset, joten sinun ei tarvitse etsiä toistensa väriä vastaavia tuotteita.

Huultenrajauskynä: viisi vinkkiä täydellisiin huuliin

  1. Luonnollisen näköisen tuloksen saavutat käyttämällä saman sävyistä huultenrajauskynää ja huulipunaa.
  2. Levitä ensin huultenrajauskynä ja vasta sen jälkeen huulipuna.
  3. Aloita huulten keskeltä edeten suupieliä kohti.
  4. Häivytä huultenrajauskynä huulten keskelle päin.
  5. Vielä täyteläisemmän näköiset huulet saat levittämällä huulten keskelle huulikiiltoa.

Olemme valinneet parhaat nestemäiset, voidemaiset, värittömät ja vedenkestävät huultenrajauskynät maailmankuuluilta ammattitason kosmetiikkamerkeiltä, kuten L’Oréal Paris, Rimmel ja Max Factor. Valitse juuri sinulle parhaiten sopiva tuote.