Ilmanraikastimet ja tekstiiliraikastimet

Parhaiten myyvät

Nauti suosikkituoksustasi missä ja milloin tahansa. Ilmanraikastin loihtii mukavan tunnelman jokaiseen tilaan. Ilmanraikastimien, tekstiiliraikastimien, vaatekaappi- ja pyykkituoksujen valikoimastamme löytyy varmasti must-have-tuoksusi, josta nautit koko päivän!

Miten valita sisätilojen ilmanraikastin

Valitse raikastimen tyyppi käyttötarkoituksen ja -paikan mukaan. Onko tarkoituksenasi raikastaa pyykki, vessa, vaatekaappi vai suuri huone?

  • Tuoksuhelmet sopivat pienempien tilojen, kuten kylpyhuoneen, vaatehuoneen tai eteisen raikastamiseen.
  • Vaatekaappi- ja vaatelipastotuoksut tuovat vaatteisiisi tuoksua, vaikka vaatteissa ollut pyykkituoksu olisi jo hävinnyt. Tuotteet sen lisäksi raikastavat vaatteita myös silloin, kun et ehdi pestä niitä. Kokeile tuoksupusseja vaatekaappiin, tuoksukortteja ja muita tekstiiliraikastimia.
  • Ilmanraikastin osaa tuoda jokaiseen sisätilaan kodikkuutta ja raikkautta. Sinun ei tarvitse käyttää pelkkiä huonesuihkeita. Tyylikäs ratkaisu on myös tuoksudiffuusori, joka toimii myös koristeena.
  • Pyykkituoksu antaa pyykille intensiivistä tuoksua. Tunnet eron heti avattuasi pyykinpesukoneen.
  • WC-raikastimet ovat yksinkertaisesti välttämättömyys. Suosituimmat ovat suihkutettavat raikastimet. Käteviä ovat myös geelityynyt ja tuoksukortit.

Notino.fi:stä löydät kukkaisia, hedelmäisiä, ylellisiä, raikkaita sekä yrttisiä tuoksuja, joista voit valita parhaan tuoksun mieltymyksiesi, mielesi tai tilaisuuden mukaan. Verhoudu laventelin rauhoittavaan tuoksuun, vaniljan makeaan aromiin tai vaikkapa jasmiinin romanttisiin vivahteisiin!

Vinkki: Etsitkö modernia tapaa, jolla raikastaa asuntoasi? Kokeile sähköistä ilmanraikastinta, joka toimii lisäksi myös tyylikkäänä koristeena. Panosta laadukkaaseen ultraäänidiffuusoriin tai sähköiseen aromadiffuusoriin.

Minkä pyykinraikastimen tai ilmanraikastimen valitset?