Culti

Parhaiten myyvät

Lämmin tuoksu hellii aisteja ja luo viihtyisän ilmapiirin heti avatessasi kotioven. Raikas aromi autossasi piristää matkantekoa. Pyykkikin voi tuoksua pitkään raikkaalta, kun valitset oikeanlaisen tuoksuvivahteen. Kaikki tämä on mahdollista italialaisen Culti Milano -brändin ansiosta.

Cultin tarina alkoi italialaisen Alessandro Agratin ideasta. Hän unelmoi erityisestä tuoksusta joka tilaan. Tuoksun tuli täyttää huone lattiasta kattoon ja luoda viihtyisä tunnelma yhdessä kauniin sisustuksen kanssa. Vuonna 1990 tämä alkuperäinen idea toteutui Culti Decor -brändin muodossa. Silloin luotiin ensimmäinen Culti-diffuusori, joka sisältää luksustuoksuissakin käytettäviä todella laadukkaita ainesosia.

Italialaisen brändin laajaan valikoimaan kuuluu diffuusereja, joissa luonnolliset puupuikot kastetaan tuoksuöljyihin ja tuoksu leviää niiden kautta huoneilmaan. Brändin suosituimpien tuotteiden joukossa ovat myös ylelliset, laadukkaasta vahasta valmistetut Culti-kynttilät, jotka luovat kotiisi lämpimän tuoksun. Viihtyisän tunnelman ystävät ihastuvat varmasti Culti-huonesuihkeiden lämpimiin ja puisiin vivahteisiin.

Kokeile Culti-tuotteita kotonasi ja totea itse, miksi niitä pidetään yksinä markkinoiden parhaista ja ylellisimmistä huonetuoksuista.