Silmänrajauskynä

Parhaiten myyvät

Korosta katsettasi parhaalla silmänrajauskynällä! Meiltä löydät juuri etsimäsi, oli se sitten valkoinen silmänrajauskynä katseen kirkastamiseen, kajalkynä smokey eye -lookia varten tai huonoon säähän sopiva vedenkestävä kynä.

Miten valita silmänrajauskynä?

Kynän kovuus on tärkeä. Klassinen kova silmänrajauskynä korvaa tavallisen rajausvärin, koska sillä saa tehtyä tarkan rajauksen. Pehmeämpi kajalkynä sopii puolestaan häivyttämiseen, ja sitä käytetään esimerkiksi smokey eye -lookissa. Kajalkynän avulla piirretty rajaus on yleensä myös voimakkaampi ja kestää kauemmin.

Oletko menossa uimahalliin tai ulos sateeseen? Valitse siinä tapauksessa vedenkestävä silmänrajauskynä, jota eivät edes kyyneleet saa suttuiseksi. Lisää vedenkestävä ripsiväri ja voilà, meikki pysyy kuin liimattu. Jos silmäsi ovat herkät, valitse hypoallergeeninen silmänrajauskynä, joka on valmistettu ilman mahdollisesti ärsyttäviä ainesosia.

Silmänrajauskynien värit

Jos olet saanut selväksi, minkä tyyppinen kynä sopii sinulle parhaiten, siirry värin valintaan:

  • Musta silmänrajauskynä on klassikko. Oikealla kynällä teet katseestasi vangitsevan yhdellä vedolla.
  • Ruskea silmänrajauskynä korostaa silmiä kevyemmin kuin musta. Se näyttää luonnollisemmalta ja sopii esimerkiksi blondeille.
  • Valkoinen silmänrajauskynä suurentaa silmää optisesti. Käytä sitä esimerkiksi silmän sisänurkassa tai rajaa sillä alaluomi.
  • Vaaleanpunainen, vihreä tai sininen silmänrajauskynä avaa sinulle rajaamattomat mahdollisuudet. Tavoitteletko värikästä lookia mutta et omista kynää? Tartu kapeaan meikkisiveltimeen ja rajaa silmät värillisellä luomivärillä.

Välttämättömyys numero yksi?

Tarkka silmänrajaus on kaiken perusta! Muista hankkia silmänrajauskynän teroitin, jolla teet kynästä täydellisen terävän. Valikoimastamme löytyy myös omalla teroittimella varustettuja silmänrajauskyniä.

Valitse uusi silmänrajauskynä merkeiltä Clinique, Rimmel tai Bourjois ja nauti täydellisestä meikistä, joka saa kaikkien huomion osakseen!