Skip to main content

Aurinkorasvat lapselle ja vauvalle

Parhaiten myyvät

Miten valita paras lasten aurinkorasva?

Suojaa auringossa oleskelevien lasten ihoa auringon säteilyltä käyttämällä parasta lasten aurinkorasvaa sekä rantalomalla että päivittäisessä arjessa.

Lasten iho on herkempi ja ohuempi kuin aikuisten, ja se palaa siksi helposti. Lapsille ei riitä tavallinen aikuisten aurinkorasva, joka saattaa ärsyttää lasten ihoa. Tarjoat lapsellesi parhaan suojan palamista ja ihovaurioita vastaan käyttämällä erityisiä lasten aurinkosuihkeita.

Minkä perusteella valita lasten aurinkorasva?

Mitä kannattaa tarkistaa valitessasi parasta lasten aurinkorasvaa?

  • Suojakerroin – lasten iholla tulee käyttää lasten aurinkorasvoja, joiden suojakerroin on vähintään 30 ja ihanteellisesti 50.
  • Vedenkestävyys – vedenkestävä lasten aurinkorasva on käytännöllinen erityisesti uimapaikalla tai meren rannalla, missä lapset juoksentelevat koko ajan veden ja rannan välillä.
  • Koostumus – laadukkaat lasten aurinkorasvat eivät sisällä mahdollisesti ärsyttäviä ainesosia. Parhaista lasten aurinkorasvoista ei löydy hajusteita, säilöntäaineita eikä muitakaan herkisteitä. Turvallisinta on valita luonnollinen tai mineraaliaurinkorasva lapselle. Jos lapsesi kärsii atooppisesta ihottumasta, valitse ihoa ärsyttämätön aurinkorasva atooppisesta ihottumasta kärsivälle lapselle.

Lasten aurinkorasvojen tyypit

Valitse laajasta valikoimastamme aurinkorasvoja sekä pienille että isommille lapsille, joiden iho ei ole niin herkkä.

  • Aurinkorasva vauvalle on välttämättömyys pienimmille myös varjossa.
  • Lasten aurinkorasva on täyteläisemmän tuntuinen, ja sen levitys saattaa kestää hieman pitempään. Toisaalta hitaampi imeytyvyys mahdollistaa huolellisen levityksen ja antaa täydellisen suojan auringolta.
  • Aurinkosuihke lapselle on helppo ja nopea käyttää. Suihke ei ole niin paksua kuin rasva, ja sitä on sen vuoksi levitettävä tiheämmin väliajoin.

Notinon vinkki: Riippumatta siitä, valitsetko lapselle aurinkoemulsion, -rasvan tai -suihkeen, levitä tuotetta säännöllisesti noin kahden tai kolmen tunnin väliajoin, jos lapset oleskelevat auringossa pitempään.

Valitse laajasta valikoimastamme lasten aurinkorasvoja merkeiltä La Roche-Posay, Bioderma ja Eucerin ja nauti aurinkoisista päivistä huolehtimatta lasten ihon palamisesta tai muista iho-ongelmista.