Lasten kynsisakset ja vauvan kynsien hoito

Kaikki lasten kynsien hoitoon

Lasten hennot kynnet ansaitsevat parhaan mahdollisen huolenpidon! Hanki erityiset vauvojen kynsisakset tai samantien näppärä vauvan kynsienhoitosetti, joka sisältää kynsileikkurit ja pienen kynsiviilan.

Miksi hankkia erikseen lasten kynsisakset

Lasten kynsisaksien avulla vauvan kynsien hoito on helppoa ja turvallista jo syntymästä saakka. Saksien erikoispinnoitettu, laadukas teräs ja pyöristetyt päät minimoivat lapsen vahingoittamisen riskin. Älä koskaan leikkaa lapsen hentoja kynsiä perinteisillä aikuisten kynsisaksilla.

Tutustu lasten kynsienhoitosetteihin

Näppärästä lasten kynsienhoitosetistä löydät kaiken tarvittavan ja pakkaat sen myös helposti mukaan reissuun. Pienempi setti sisältää viilan ja vauvan kynsileikkurit, isommissa seteissä on myös muita vauvantarvikkeita, kuten hiusharja, lasten hammasharja, lasten kuumemittari tai nenäimuri. Pakkauksen avulla vauvan jokapäiväisestä hygieniasta on ilo huolehtia!

Kuinka leikata vauvan kynnet

Säännöllinen kynsien leikkaaminen tulisi aloittaa jo vauvan ensimmäisinä viikkoina, ja helpointa se on vauvan nukkuessa, jolloin hän ei tee äkkinäisiä liikkeitä.

  • Desinfioi vauvan kynsisakset aina ennen niiden käyttöä.
  • Pidemmät kynnet kannattaa lyhentää vauvan kynsileikkurilla.
  • Sen jälkeen leikkaa vauvan hennot kynnet varovasti pyöreäpäisillä saksilla.
  • Lopuksi silota ja pyöristä kynnet kynsiviilalla, jotta vauva ei raapisi itseään.
  • Vauvan kynsisaksia tulisi käyttää ainoastaan aikuisen valvonnassa.

Vastasyntyneen laadukkaat kynsisakset ja lasten kynsileikkurit kuuluvat ehdottomasti vauvan tarvikkeisiin heti syntymästä alkaen. Tutustu muihin näppäriin tarvikkeisiin, joita ovat esimerkiksi vauvan kosteuspyyhkeet tai pehmoiset vauvan kylpypyyhkeet!