Skip to main content

Silmänaamiot

Suodatin
Hintaluokka

saakka

Ilmaiset lahjat ja tarjoukset
Arviointi
  •   2
  •   1
Parhaiten myyvät

Heitä hyvästit väsyneelle iholle ja renkaille silmien alla. Silmänaamiot tarjoavat nopeaa apua ja sen avulla raikastat ja ravitset ihoasi.

Valitse silmänaamio testatuilta merkeiltä Filorgalta, Shiseidolta tai Dermacolilta, niiden avulla nostat kauneutesi uudelle tasolle!

Mihin silmänaamiot pystyvät?

  • Kosteuttavat silmänaamiot herättävät väsyneen ihon vaikkapa unettoman yön jälkeen. Ne täyttävät hienot juonteet ja rauhoittavat ärtyneitä silmänympäryksiä.
  • Kollageeninaamiot silmiin herättävät eloon lakastuneen ihon, ravitsevat sitä ja ehkäisevät uusien juonteiden syntymistä.

Silmälappu vai voide?

  • Silmänaamiot laastarina tai silmälappuna liimataan vain iholle ja sitten odotetaan. Muutaman minuutin kuluessa saat raikkaan ihon täynnä energiaa.
  • Etuna voidemaisissa silmänaamioissa on taas mahdollisuus levittää tarkka määrä vain tiettyyn kohtaan. Käytä pieniä määriä voidetta ja hiero sitä varovasti tai levitä sormenpäällä iholle.

Valitsetpa minkä tahansa silmänympärysnaamion, ensimmäinen askel on aina perusteellinen meikinpoisto ja ihon puhdistus. Iho saa näin tarvittavaa lepoa ja voiteen tai silmälapun vaikuttavat aineet imeytyvät paremmin.

Miten muuten hoitaa silmänympäryksiä?

Perusteellisen kosmeettisen hoidon lisäksi sinun ei tule unohtaa myöskään riittävää unta ja terveellistä ruokavaliota. Turvonneisiin silmänympäryksiin auttaa myös kylmä ja siihen on erinomainen apu viilentävä geelinaamio, jonka ansiosta silmäsi lepäävät.