Vaurioituneet hiukset

Suodatin päällä
  • Vaurioituneet Hiukset
Suodatin
Hintaluokka

saakka

Brändi
Näytä lisää
Sukupuoli / Ikäryhmä
Ilmaiset lahjat ja tarjoukset
Arviointi
  •   32
  •   5
  •   2
  •   1
Parhaiten myyvät

Onko sinulla haaroittuneet latvat, haurastuvatko hiuksesi ja ovat elottomat? Huonokuntoiset hiukset ovat nykyisin todella monella ihmisellä.

Siihen on voinut johtaa epäterveellinen elämäntyyli, hiuksia rasittava värjäys, tupeeraus tai hiusten suoristus ja epäsopivien hiustuotteiden käyttö. Ellet halua heittäytyä radikaaliksi ja leikata vaurioituneita hiuksia pois, ala huolehtia niistä hyvin. Mitä tehdä huonokuntoisille hiuksille?

Huonokuntoisten hiusten hoito käsittää hellävaraisen käsittelyn ja oikeanlaisen ravitsemisen ja kosteutuksen. Valitse laadukkaat keratiinia, keramideja, vitamiineja ja kollageenia sisältävät tuotteet huonokuntoisille hiuksille. Käytä elvyttävää huonokuntoisille hiuksille tarkoitettua shampoota, jonka hierot hellävaraisesti hiuksiin.

Levitä jokaisen pesukerran jälkeen elvyttävää balsamia. Erittäin sopivia ovat myös hiuksiin jätettävät hoitoaineet, jotka lisäävät kosteutta ja ravintoa pitkäksi aikaa. Käytä kerran viikossa hiusnaamiota ja täydennä hoitoa syvältä ravitsevalla öljyllä vaurioituneille hiuksille. Anna aika ajoin hiuksillesi intensiivinen hoitokuuri hiuskääreenä tai erittäin tehokasta hiusseerumia.

Ellet halua luopua hiusten suoristamisesta, kihartamisesta tai kuivaamisesta hiustenkuivaajalla, käytä aina tuotteita, jotka suojaavat hiuksia lämmöltä. Ihanteellisessa tapauksessa käytä sulfaatitonta ja parabeenitonta tuotetta.

Ryhdy elvyttämään huonokuntoisia hiuksiasi jo tänään. Hanki laadukkaita tuotteita huonokuntoisille hiuksille notino.fi -verkkokaupasta. Valikoimassamme on kosteuttavia shampoita, hiuksiin jätettäviä hoitoaineita, kofeiinia sisältäviä balsameita ja ravitsevia naamioita huonokuntoisille hiuksille. Kokeile myös arganöljyä hiuksille tai intensiivistä seerumia.