Risiiniöljy

Kasvoöljyt
Suodatin päällä
  • Risiini
Suodatin

Harmittavatko sinua rumat arvet, harvat kulmakarvat tai kuivat hiuslatvat? Kokeile luonnollista risiiniöljyä ja sen monipuolisia vaikutuksia iholle, ripsille, kulmakarvoille, hiuksille ja kynsille!

Risiiniöljy sisältää merkittävän osan E-vitamiinia, mineraaleja, proteiineja ja muita tärkeitä ravintoaineita. Miksi on sen koostumus niin hyödyllinen?

Risiiniöljy iholle

Risiiniöljyllä on merkittäviä vahvistavia vaikutuksia kasvojen ja vartalon ihoon. Se auttaa ihon uudistumisprosessissa, lukitsee kosteuden ihoon ja suojaa sitä ennenaikaiselta ikääntymiseltä. Se eliminoi dermatiittia ja erilaisia ekseemoja ja vähentää merkittävästi arpijälkiä. Eikä siinä ole kaikki. Se poistaa luotettavasti myös syyliä. Levitä öljyä kyseiselle alueelle kahdesti päivässä, ja syylät katoavat vähitellen kokonaan.

Risiiniöljy ripsille ja kulmakarvoille

Jos sinua harmittavat heikot ripset tai harvat kulmakarvat, älä vaivu epätoivoon. Levitä risiiniöljyä kulmakarvoihisi tai ripsillesi joka ilta ennen nukkumaanmenoa. Lopputulosta ei tarvitse odottaa kauan!

Risiiniöljy hiuksille

Risiiniöljy sopii hienosti myös hiustenkasvun vahvistamiseen. Hiero sitä kahdesti viikossa päänahkaan, anna sen vaikuttaa yön yli ja huuhtele. Haaroittuneet hiuslatvat? Levitä muutama tippa lämmintä risiiniöljyä hiusten latvoihin, anna vaikuttaa puoli tuntia ja huuhtele shampoolla.

Notino.fi -verkkokaupasta löydät risiiniöljy Saloos, Renovality tai Dr. Feelgood edullisilla hinnoilla. Älä epäröi ja kokeile sen upeita vaikutuksia!