Mine põhisisu juurde

 Notino on erikoistunut kaikkeen, mikä on kaunista. Siksi meille on tärkeää, että sisällön lisäksi myös ulkokuori näyttää kauniilta - varsinkin silloin, kun kyse on lahjasta. Anna läheisellesi lahjaksi todellinen elämys ja tilaa Notinolta ylellisesti paketoitu lahja. Voit antaa lahjan itse tai lähettää sen suoraan vastaanottajalle.

Miten lahjapakkaus tilataan?

1.       Klikkaa ostoskorissa kenttää Lahjapakkaus.
2.       Valitse jokin tarjolla olevista värivaihtoehdoista.
3.       Valitse lahjapakkaukseen pakattavat tuotteet.
4.       Jos haluat jakaa tilauksen useampaan pakettiin, lisää tilaukseen lahjapaketteja ja valitse, mitä haluat niihin laitettavan.

Sokerina pohjalla: jos tilaat useita paketteja samalla värivaihtoehdolla, merkitsemme paketit niin, että sinun on helppo tunnistaa ne.

Mitä lahjapakkaus maksaa?

Lahjapakkauksen yksikköhinta on 4,99 euroa. Jos haluat jakaa ostamasi tuotteet useaan lahjapakkaukseen, tuotteet täytyy ostaa erikseen.

Voiko minkä tahansa tuotteen pakata lahjapakkaukseen?

Pystymme pakkaamaan suurimman osan verkkokaupan tuotteista lahjapakkaukseen. Merkitsemme lahjapakkaukseen soveltumattomat tuotteet korostamalla ne näkymässä harmaalla värillä, eikä niitä myöskään voi lisätä pakattavaksi lahjoina. Nämä tuotteet toimitetaan saman tilauksen yhteydessä, mutta ilman lahjapakkausta.

Haluatko lähettää lahjan suoraan vastaanottajalle?

Jos valmistelet todellista yllätystä, toimitamme lahjan mielellämme puolestasi. Sitä varten tarvitsemme vain lahjansaajan osoitteen toimitusosoitteeksi. Ilmoita oma osoitteesi laskutusosoitteeksi. Me huolehdimme kaikesta muusta.

Kukin tilaus voidaan toimittaa vain yhteen osoitteeseen. Jos haluat yllättää useamman läheisen lahjallasi, on jokaista yksittäistä osoitetta varten luotava erillinen tilaus.

Notinon vinkki: Lahjaan voi liittää myös tervehdyksen. Klikkaa kenttää ”Haluan lisätä omistuskirjoituksen” ja kirjoita viestisi kenttään.

Usein kysytyt kysymykset ja vastaukset

Kuinka monta tuotetta lahjapakkaukseen mahtuu?
Laitamme jokaiseen lahjapakkaukseen enintään kolme tuotetta. Tämä rajoitus johtuu siitä, että näin voimme varmistaa sen, että tuotteet pysyvät mahdollisimman kauniina avaamiseen saakka. Jos haluat tätä suuremman määrän tuotteita lahjapakkauksissa, sinun täytyy lisätä tarvittava määrä lahjapakkauksia. Yhdessä tilauksessa voi olla enintään neljä tällä tavoin pakattua lahjapakkausta.
 
 
Onko koko tilaukselle valittava lahjapakkausvaihtoehto?
Ei. Lahjapakkausvalinnan ulkopuolelle jätetyt tuotteet toimitetaan ilman lahjapakkausta.
 
 
Milloin paketti toimitetaan?
Paketoimme jokaisen lahjan huolellisesti ja siksi tilauksen toimitusaika voi pidentyä 1–2 vuorokaudella.
 
 
Säilyykö lahjapakkaus ehjänä kuljetuksen aikana?
Ei syytä huoleen, sillä suojaamme lahjasi laittamalla lahjapakkauksen vielä tavanomaiseen lähetyslaatikkoon.
 
 
Voiko lahjapakkaukseen pakatut tuotteet palauttaa?
Kyllä. Myös lahjapakkausvaihtoehdolla tilatut tuotteet voi palauttaa. Tämä koskee kuitenkin vain itse tuotteita, ei lahjapakkausta.
 
 
Palvelu ei ole tällä hetkellä käytettävissä.
Lahjapakkauksista vastaa erikoistiimi, joka pystyy paketoimaan päivittäin vain tietyn määrän lahjoja. Jos kyseisen päivän kapasiteetti on jo täyttynyt, voit käyttää palvelua seuraavana päivänä.
 
 
Lisätäänkö pakettiin lasku?
Lisäämme laskun lähetykseen ainoastaan siinä tapauksessa, että noudat lähetyksen itse. Kuljetusliikkeen kautta tehtävissä toimituksissa lähetämme sinulle laskun sähköpostitse.

Katso koko teksti piilota teksti