Mine põhisisu juurde

Eucerin

Eucerin

Eucerin apteekki-ihonhoito on alansa huippubrändi. Heidän tuotteidensa tutkimus ja kehitys perustuu viimeisimpiin tieteellisiin havaintoihin ja läheiseen yhteistyöhön ihotautilääkäreiden kanssa . Tästä syystä yritys voi tarjota tuotteita, joilla on lääketieteellisiä vaikutuksia, jotka vastaavat nykyajan ihmisten tarpeita ja täyttävät korkeimmat dermatologiset vaatimukset ja kunnioittavat erilaisia ihotyyppejä.

Eucerin on ollut täällä yli 100 vuotta ja siinä aikana se on oppinut ymmärtämään täydellisesti ihmisen ihon toimintaa. Heidän ikoninen uudistava Eucerin Aquaphor -voide esitettiin ensimmäisen kerran vuonna 1925, ja sen menestys kasvaa jatkuvasti. Veden 0-pitoisuus ja monipuolinen käyttö ovat vain kaksi sen monista eduista. Eucerin Hyaluron Filler -sarja on kaikkien aikojen ensimmäinen kosmetiikkatuotesarja todistetulla kyvyllä parantaa hyaluronihapolla suoritettujen kosmeettisten toimenpiteiden tuloksia.  

Valitsetpa sitten Eucerin-kosteusvoidetta, erikoistunutta aurinkohoitoa tai lempeää Eucerin-shampooa, brändi pyrkii aina samaan - antamaan sinulle parhaan ratkaisun ja pitämään ihosi terveenä ja kauniina.

Katso koko teksti piilota teksti