Skip to main content

Hennot hiukset

Suodatin päällä
  • Hennot hiukset
Suodatin
Hintaluokka

saakka

Brändi
Näytä lisää
Sukupuoli / Ikäryhmä
Ilmaiset lahjat ja tarjoukset
Arviointi
  •   4
  •   1
Parhaiten myyvät

Vaivaako sinua kysymys, mitä tehdä hennoille hiuksille ? Hennot hiukset häiritsevät monia naisia.

Niissä ei ole volyymiä, ne ovat litteät ja kampauksen tekeminen on työlästä. Niitä vastaan on onneksi keinoja. Perusta hentojen hiusten hoidolle ovat hyvä leikkaus ja erikoistuotteet, jotka vahvistavat hiuksia ja antavat niille tarvittavaa volyymiä.

Valitse koostumukseltaan kevyitä ja alkoholittomia tuotteita. Pese hiukset hennoille hiuksille tarkoitetulla shampoolla saadaksesi lisää volyymiä. Se antaa hiuksille keveyttä ja ilmavuutta. Erinomainen on esimerkiksi kofeiinishampoo, joka jättää hiuksesi kauniin ilmaviksi.

Hoitoaineeksi valitse tuote, joka vahvistaa hiuksia, mutta ei rasita niitä. Älä koskaan levitä hoitoainetta hentojen hiusten juuriin, sillä silloin hiukset ovat vielä litteämmät. Kerran viikossa voit käyttää erityistä hennoille hiuksille suunniteltua naamiota. Muotoilugeelit ja -vaahdot ovat hennoille hiuksille tavallisesti liian raskaita. Sinulle sopivat parhaiten lakat, jotka lisäävät volyymiä hiuksissa.

Laajasta hennoille hiuksille tarkoitettujen tuotteiden valikoimasta osoitteessa notino.fi löydät varmasti omasi. Valikoimassamme on paljon sampoita latteille hiuksille, spraytä lisäämään volyymiä sekä hoitoaineita ja naamioita hiusten vahvistamiseksi. Lisäksi toimitamme tuotteet pikalähetyksinä.