Dermacol Cover Äärimmäinen Meikkipeite SPF 30

Dermacol Cover Äärimmäinen Meikkipeite SPF 30
Dermacol Cover Äärimmäinen Meikkipeite SPF 30
Sävy 208 30 g
11,00

Koodi: DER1336 | Varastossa
1
Posti (GLS) - 4 päivää Helsinkiin, Turkuun, Tampereelle
torstai 29.4.2021
UPS Air Mail
maanantai 26.4.2021

Kuvaus Dermacol Cover
Ominaisuudet

Todella peittävä Dermacol Cover -meikkivoide peittää kaikki ihon pikkuvirheet ja isommatkin ihovauriot, parantaa ihon ulkonäköä kokonaisvaltaisesti ja on erittäin pitkäkestoinen.

Prahan Barrandovin elokuvastudioiden ammattilaisten kanssa yhteistyössä kehitettyä ainutlaatuista meikkivoidetta voidaan runsaspigmenttisen koostumuksen ansiosta käyttää myös ammattilaistason meikissä esimerkiksi elokuva- ja muotikuvauksissa.

Ominaisuudet:

  • erittäin peittävä koostumus peittää myös pigmenttiläiskät
  • häivyttää ihon pikkuvirheet ja tasoittaa ihon sävyn
  • tekee ihosta samettisen mattapintaisen
  • häivyttää kasvoilta väsymyksen merkit ja palauttaa kuulauden
  • vedenkestävä ja UV-säteilyltä suojaava koostumus
  • voidemainen koostumus takaa pitkän keston

Ainesosat:

  • SPF 30 – suojaa auringon säteilyltä
  • hypoallergeeninen, ei sisällä säilöntäaineita
  • kliinisesti testattu

Käyttö:
Levitä meikkivoidetta iholle, jonka olet pohjustanut kosteus- tai pohjustusvoiteella. Levitä huolellisesti ja tasaisesti kasvoille siveltimellä, sormin tai meikkisienellä.

Ominaisuudet

Koostumus
voide
Ihon tyyppi
kaikille ihotyypeille
Peittävyys
Täysi
Aurinkosuoja
SPF:n kanssa
Vaikutus
vedenkestävä
Meikkivoiteen sävy
vaalea

Tietoja brändistä Dermacol

Tšekkiläinen brändi Dermacol on hoitanut ja kaunistanut naisten ihoa yli puolen vuosisadan ajan. Brändi perustettiin Prahan elokuvastudioissa, kun elokuvameikkitaiteilijat ryhtyivät yhteistyöhön Prahan Lääketieteellisen kosmetiikan instituutin dermatologien kanssa. Yhdessä he loivat erityisen peittävän meikkivoiteen, joka on suunniteltu sekä ammattilaisten että päivittäiseen käyttöön. Dermacolin meikkivoide oli maailmanlaajuisesti yksi ensimmäisistä meikkivoiteista, ja siitä tuli nopeasti massiivinen hitti, joka saapui jopa Hollywoodiin. 1990-luvulla Dermacol kosmetiikka katkaisi siteet elokuvastudioihin, ja siitä tuli itsenäinen ja puhtaasti tšekkiläinen tuotemerkki, joka on siitä lähtien ollut kauneuden symboli eri sukupolviin kuuluville naisille. Dermacolin tuotteet ovat menestyneet jopa Tšekin ulkopuolella, ja brändin tuotteita voi nyt ostaa yli 60 maasta. Viime vuosina miehetkin ovat löytäneet Dermacolin tuoteet, joten yritys on tuonut markkinoille ensimmäisen kokonaisvaltaisen sarjan miehille.

Arvostelu Dermacol Cover