Mine põhisisu juurde

Näytä tuotteiden hinnat

Tuotteen toimittajan suositushinta

Kyseessä on tuotteen toimittajan suosittelema tuotteen lopullinen hinta. Toimittaja voi olla esimerkiksi valmistaja tai jälleenmyyjä. Pyrimme päivittämään hintoja koskevat tiedot mahdollisimman usein, kuitenkin vähintään kerran vuodessa. Toimimme näin, jotta tiedot vähittäismyynnin suositushinnoista pysyvät mahdollisimman todenmukaisina.

Tuotteen toimittajan suosittelema ja ulkomaanvaluuttaan muunnettu hinta

Kyseessä on tuotteen toimittajan suosittelema tuotteen lopullinen hinta. Toimittaja voi olla esimerkiksi valmistaja tai jälleenmyyjä. Pyrimme päivittämään hintoja koskevat tiedot mahdollisimman usein, kuitenkin vähintään kerran vuodessa. Toimimme näin, jotta tiedot vähittäismyynnin suositushinnoista pysyvät mahdollisimman todenmukaisina. Tämä hinta lasketaan EU:n toisen jäsenvaltion tai kolmannen tahon valuuttana hintatietojen päivityspäivän kurssin mukaan.

Enimmäishinta, jolla olemme myyneet tuotetta viimeisten kahden vuoden aikana 

Kyseessä on korkein hinta, jolla Notino on myynyt tuotetta kahden edellisen vuoden aikana. Asiakkaidemme näkökulmasta katsottuna se on viitearvo, jolla estetään keinotekoiset tai pettymykseksi osoittautuvat alennuskampanjat. 

Mikäli näytämme toimittajan suositushinnan, toiseksi valuutaksi muunnetun toimittajan suositushinnan tai kahden edellisen vuoden aikana esiintyneen enimmäishintamme, näytämme myös sen ja päivitetyn hinnan erotuksen prosentteina. Kyseinen erotus on tuotteen oston yhteydessä antamamme alennus.

Alin hinta, jolla tuote on ollut myynnissä viimeisen kuukauden aikana 

Kyseessä on alin mahdollinen hinta, jolla asiakas on voinut ostaa tuotteen Notino-verkkokaupasta viimeisten 30 päivän aikana ennen kampanjaa/loppuunmyyntiä. Tuotteeseen, jonka yhteydessä näytämme kyseisen hinnan, on saattanut aiemmin kohdistua alennuskupongin käyttöä edellyttävä tarjouskampanja.