Jean Paul Gaultier Le Male Le Parfum Eau de Parfum Miehille

Jean Paul Gaultier Le Male Le Parfum Eau de Parfum Miehille
Jean Paul Gaultier Le Male Le Parfum Eau de Parfum Miehille
Erikoistarjoukset
125 ml
67,90

Koodi: JPG04167 | Varastossa
1
Posti (GLS) - 4 päivää Helsinkiin, Turkuun, Tampereelle
perjantai 6.8.2021
UPS Air Mail
tiistai 3.8.2021

Kuvaus Jean Paul Gaultier Le Male Le Parfum
Ainesosat

”Ohoi kapteeni!” Kuuletko? He kutsuvat sinua, koska Jean Paul Gaultier Le Male Le Parfum -hajuvedeltä tuoksuva vartalosi on viestittänyt kaikille, että heidän edessään seisoo aito merimies. Itämainen ja puuvivahteinen tuoksu verhoaa sinut univormuun pukeutuneelle komentajalle ominaiseen miehisyyteen.

  • voimakas itämainen ja puuvivahteinen tuoksu
  • täydentää ikonisten maskuliinisten tuoksujen sarjaa
  • pullo muistuttaa kapteenin univormua

Tuoksun koostumus
Ensituoksussa hurmaavat kardemumman mausteiset vivahteet, jotka yhdistyvät hetken päästä kurjenmiekan salaperäiseen tuoksuun ja aromaattiseen laventeliin. Pohjatuoksun lämmin vanilja takaa tuoksulle pitkän ja hitaan loppusoinnun, joka tuo mieleen horisonttiin vähitellen katoavan laivan.

Tuoksun tarina
Jean Paul Gaultier Le Male Le Parfum -tuoksun esikuva on vahva ja persoonallinen kapteeni, jota ilman yksikään laiva ei koskaan lähtisi merille. Kapteenin arvovalta ja vastustamattoman miehinen karisma heijastuvat tässä Eau de Parfum -tuoksussa ja siirtyvät sen myötä sinuunkin.

Kaikki Le Male -tuoksut on pakattu omaperäiseen miehen vartalon muotoiseen pulloon aivan kuten tämäkin Eau de Parfum -tuoksu. Kapteenin univormua muistuttavaa pulloa koristavat mustat raidat ja kultaiset yksityiskohdat.

Ainesosat

Latvatuoksut - Ne kehittyvät heti, kun laitat hajusteen päälle. Ne luovat ensimmäisen vaikutelman ja ovat yleensä melko intensiivisiä, mutta eivät pitkäaikaisia.
Top notes
Kardemumma
Sydäntuoksut - Hajusteen sydän tulee esiin muutaman minuutin kuluttua, kun tuoksun pää haalistuu. Nämä tuoksut kestävät yleensä noin 2-3 tuntia.
Middle notes
Iiris, Laventeli
Juurituoksut - Viimeinen ja usein pisin osa hajusteen kehityksestä iholla. Kestää 4 tuntia yli päivässä.
Base notes
Vanilja
Tuoksuluokka
itämainen, puumainen

Tietoja brändistä Jean Paul Gaultier

Jean Paul Gaultierin mallit ovat pitkään ilmentäneet kapinan, aistillisuuden ja vapauden ideaa. Hän tuo arkisen katumuodin catwalkille ja catwalkin muodin kaduille, mikä ansaitsi hänelle lempinimen "enfant terrible" haute couture -muodissa.

Jean Paul Gaultier julkaisi ensimmäisen muotimallistonsa 1980-luvun puolivälissä. Myöhemmin hän aloitti yhteistyön Madonnan kanssa suunnittelemalla hänelle ikonisia näyttämöasuja ja luomalla pukudesignejä useille elokuville.

Hänen muotisuunnitelmiensa henki heijastuu hänen tuoksuissaan, jotka ovat yllättäneet asiakkaita yli 20 vuoden ajan. Ensimmäinen Jean Paul Gaultier hajuste esiteltiin vuonna 1993, ja uskomattomien hajusteiden perinne jatkuu edelleen. Vuoden 2017 Jean Paul Gaultier Scandal ei ole poikkeus - provokatiivinen ja rohkea kuten aina.

Arvostelu Jean Paul Gaultier Le Male Le Parfum