Skip to main content

Tottelemattomat ja hapsottavat hiukset

Suodatin päällä
  • Kurittomat hiukset
Suodatin
Hintaluokka

saakka

Sukupuoli / Ikäryhmä
Ilmaiset lahjat ja tarjoukset
Arviointi
  •   2
Parhaiten myyvät

Sojottavatko hiuksesi joka suuntaan, ovatko ne jatkuvasti takussa, eivätkä halua pysyä halutussa muodossa? Tottelemattomien hiusten hoidossa on omat erityispiirteensä, joihin on tarpeen kiinnittää huomiota.

Ennen kaikkea vältä hiusten liiallista riuhtomista pyyhkeellä, kuivaamista kuumalla ilmalla tai usein toistuvaa värjäystä. Myös oikea leikkaus ja erikoishiuskosmetiikan käyttö ovat tärkeitä tottelemattomille ja hapsottaville hiuksille.

Käytä hiusten pesuun shampoota tottelemattomille hiuksille tasoittavalla vaikutuksella. Se antaa hiuksille pehmeyttä ja estää niiden hapsottamista. Välttämättömiä ovat hiustenpesun jälkeen silottava hoitoaine tai naamiot, jotka sisältävät hiuksia intensiivisesti ravitsevia ja pehmentäviä lipidejä ja keratiinia. Hapsottavia hiuksiasi on sen jälkeen helpompi laittaa, ne ovat sileämmät ja hehkuvan kiiltävät. Lopulliseen hiusten muotoiluun käytetään sprayta, vaahtoa tai muotoilubalsamia tasoittamaan hiuksia.

Kokeile laajan valikoimamme erikoistuotteita tottelemattomille hiuksille. Valikoimissamme on sampoita, hoitoaineita, naamioita sekä muotoilutuotteita jäykille hiuksille eturivin merkeiltä, kuten Orofluidilta, Aésopilta, L’Oréal Professionnellilta, Kérastaselta ja muilta erinomaiseen hintaan!