Skip to main content

Hiusasusteet

Parhaiten myyvät

Kauniit ja käytännölliset hiusasusteet ja -koristeet

Olitpa 5- tai 65-vuotias, tumma- tai vaaleahiuksinen, ovatpa kutrisi liehuvaa leijonanharjaa tai vallatonta kiharaa, hiusasusteita tarvitsee jokainen. Valitse meiltä tyyliäsi täydentävä tai käytännölliseen tarkoitukseen soveltuva.

Millaisen hiusasusteen tai -koristeen valitsisit?

  • Hiussoljet: Hiussoljet voivat olla täysin huomaamattomia, kuten käytännölliset pinnit, tai huomiota herättäviä, kuten koristeelliset hiussoljet. Niiden käyttö on erittäin yksinkertaista. Soljet kiinnittyvät parissa sekunnissa oikeaan kohtaan tai muuttavat työnutturan bilekampaukseksi.
  • Hiusdonitsit: Hiusdonitsit pystyvät sananmukaisesti ihmeisiin, eikä niillä ole kilpailijaa hiusasusteiden joukossa. Ne sitovat hiukset käytännölliseksi poninhännäksi tai nutturaksi mutta voivat olla myös tärkeä osa asukokonaisuutta.
  • Hiuspanta: Toiset eivät suostu luopumaan kangaspannasta, toiset eivät muovisesta. Hiuspanta pelastaa tilanteen vaikkapa silloin, kun et ehdi pestä hiuksia.
  • Hiushuivi ja muut asusteet: Sido huivi hiuksiin poninhäntää korostamaan tai kiinnitä sillä saparot. Nutturan täyte auttaa lisäämään volyymiä hiuksiin, hiusspiraalit pitävät nutturan kierteen ojossa, ja klipsit kiinnittävät hiukset suihkun tai uimisen ajaksi.

Millaisen soljen, donitsin tai pannan valitset, kun...

  • ...menet töihin: Pinnit pitävät hiukset poissa silmiltä häiritsemästä toimintaa, hiusspiraalit pitävät hiukset kuosissa jopa kahdeksan tunnin ajan, ja kaikki hiuskoristeet auttavat sinua tuntemaan itsesi huolitelluksi myös palavereissa.
  • ...menet treffeille: Hiuspanta tuo esiin miehiä miellyttävän pehmeän puolesi. Myös hiushuivi luo erittäin naisellisen vaikutelman.
  • ...urheilet: Valitse muovinen hiusasuste, joka pitää hiukset varmasti kurissa ja kohtelee niitä hellävaraisesti.
  • ...olet morsian: Häissä käytettävien hiuskoristeiden tulisi näyttää pehmeiltä ja sopia koko hääasuun. Valitse vaikkapa elegantti helmikoristeinen hiussolki, joka on samalla kaunis yksityiskohta asukokonaisuudessa. Myös romanttiset rusettikoristeiset hiusdonitsit ja nutturan täytteet ovat suosittuja hiuskoristeita häissä.
  • …ikäsi on 3-13 vuotta: Tai jos valitset hiussolkea lapselle. Kaikki kukka- ja maskottikoristeiset sekä kaikki kiiltävät soljet ovat sopivia valintoja. Entä värikkäillä eläinhahmoilla koristeltu lasten hiusdonitsi?
  • …et halua rasittaa hiuksiasi: Valitse hiusspiraali, spiraali hiuslenkki tai kangasdonitsi, niin voit heittää hyvästit hiusten raastamiselle.

Käytännöllisten ja ylellisten hiuskoristeiden avulla voit olla tyylikäs joka päivä ja kaikissa tilanteissa. Soljet, pannat ja donitsit ovat jo klassikkoja. Laajenna hiusasustevalikoimaasi hiushuivilla, joka antaa kampauksellesi hetkessä uuden silauksen!