Mine põhisisu juurde

Koe virheetön iho täysin uudella tasolla!

LUNA™ 4: AMMATTILAISTASOINEN IHONPUHDISTUS, TERVE HELEYS, VIRHEETÖN LOPPUTULOS

Nauti helposta ihonpuhdistuksesta, joka häivyttää ikääntymisen merkit ja tekee ihosta havaittavasti heleämmän ja terveemmän näköisen. LUNA™ 4 on mukautettu juuri sinun ihosi tarpeisiin. Se sisältää hellävaraisen ja säännöllisen ihonpuhdistuksen toiminnot sekä syväpuhdistuksen ja kiinteyttävän hieronnan, mahdollistaen ammattilaistasoisen lopputuloksen oman kodin rauhassa.

OMINAISUUDET: 

✔ Henkilökohtaistettu ihonpuhdistus   

✔ Sovelluksen ohjaama kiinteyttävä hieronta 

✔ Rentouttavat T-Sonic™ -sykäykset

✔ Yhdellä USB-latauksella jopa 600 käyttökertaa     

✔ Erittäin hygieeninen silikoni   

✔ Valitse ihotyyppisi mukaan Sensitive-, Balanced- tai Combination-malli

IHONPUHDISTUS LUNA™ 4 -LAITTEELLA

1. AVAA LAITTEEN LUKITUS
Aloita avaamalla laitteen lukitus ja rekisteröimällä takuu FOREO For You -sovelluksen avulla.
2. PUHDISTUSAINEEN LEVITYS
Kostuta kasvot ja levitä niille puhdistusainetta. Parhaan mahdollisen lopputuloksen saamiseksi suosittelemme FOREO Micro-Foam Cleanser -puhdistusainetta. Kastele sitten LUNA™ 4
3. ASETUKSET
Käynnistä laite painamalla virtakytkintä. Laitteessa olevan painikkeen avulla voit valita kasvojen ja kaulan eri alueille soveltuvia toimintoja, kuten hellävaraisen tai säännöllisen puhdistuksen tai syväpuhdistuksen. 
4. PUHDISTUS 
Kuljeta LUNA™ 4 -laitteen etuosassa olevia silikonipisteitä pyörivin liikkein kasvoilla ja kaulalla, kunnes iho on puhdistettu.

 

Sammuta laitteesta virta painamalla virtakytkintä (virta kytkeytyy myös automaattisesti pois päältä 1 minuutin kuluttua). Huuhtele lopuksi kasvot/kaula sekä laite.

Katso koko teksti piilota teksti

IHON KIINTEYTYS LUNA™ 4 -LAITTEELLA:

1. IHONHOITOTUOTTEEN LEVITTÄMINEN

Levitä ohut kerros FOREO SERUM SERUM SERUM -valmistetta tai haluamaasi ihonhoitotuotetta puhtaalle ja kuivalle iholle.
2. HIERONTATOIMINNON AKTIVOINTI 
Käynnistä laite painamalla virtakytkintä ja aktivoi kiinteyttävän hieronnan toiminto painamalla samaa painiketta uudelleen. FOREO -sovelluksesta löydät tarkemmat ohjeet toiminnosta. 
3. IHON KIINTEYTTÄMINEN 
Liikuta laitteen takaosaa hellävaraisesti kasvojen keskikohdasta sivuille päin ylöspäin suuntautuvin liikkein. Liu’uta laitetta pitkin poskiluita, otsaa, ohimoita ja kaulaa tarpeen mukaan.
4. KÄYTÖN LOPETTAMINEN
Laitteessa on automaattinen virrankatkaisutoiminto, joka aktivoituu 1 minuutin kuluttua käytön lopettamisesta. Huuhtele laite saippualla ja vedellä. Jatka ihonhoitoa tavanomaisten rutiiniesi mukaan.

LUNA™ 4 mini: PUHDAS, HELEÄ JA TERVE IHO. JOKA PÄIVÄ

Näppärän kokoisella laitteella on helppo hoitaa päivittäisen ihonhoidon perustoiminnot. Vain 1 minuutin käyttö riittää puhdistamaan ihon sitä rasittamatta ja tekemään ihosta terveen ja heleän näköisen! Laitteessa on sooninen harjaspää sekä nopea 30 sekunnin Glow Boost -toiminto, mikä tekee käytöstä äärimmäisen helppoa ja mukavaa. 

OMINAISUUDET:

✔ T-Sonic™ -sykäystoiminto puhdistaa ja hieroo

✔ 17 % pehmeämpi kuin LUNA™ mini 3   

✔ Erittäin hygieeninen silikoni

✔ Yhdellä USB-latauksella jopa 500 käyttökertaa     

✔ Glow Boost -toiminto       

✔ Suunniteltu kestämään ilman osien vaihdon tarvetta – loputtomiin

KÄYTTÖ:

1. AVAA LAITTEEN LUKITUS
Aloita avaamalla laitteen lukitus ja rekisteröimällä takuu FOREO For You -sovelluksen avulla.
2. IHONHOITOTUOTTEEN LEVITTÄMINEN
Kostuta kasvot ja levitä niille puhdistusainetta. Parhaan mahdollisen lopputuloksen saamiseksi suosittelemme FOREO Micro-Foam Cleanser -valmistetta. Kastele sitten LUNA™ 4 mini.  .
3. PUHDISTUS
Käynnistä laite virtakytkimestä. Halutessasi voit aktivoida 30 sekuntia kestävän Glow Boost -toiminnon painamalla kytkintä kaksi kertaa. Liikuta sen jälkeen laitetta pyörivin liikkein kasvoilla/kaulalla, kunnes iho on puhdistettu. 
4. HUUHTELU
Sammuta laite painamalla virtakytkintä (virta kytkeytyy myös automaattisesti pois päältä 1 minuutin kuluttua). Huuhtele sen jälkeen kasvot/kaula sekä laite.

LUNA™ 4 go: HELEÄ JA RAIKAS IHO MYÖS MATKOILLA

Vaivaton ihonpuhdistus minuutissa? Onnistuu. Kiinteyttävä kasvohieronta? Tietenkin. Kevyt, kompakti matkalle mukaan otettava laite? Kyllä. Raikas, heleä ja terveen näköinen iho? Ilman muuta!   

LUNA™ 4 go on mainio apulainen, kun haluat puhdistaa ihon huolella missä vain – vaikkapa hikoiltuasi kuntosalilla, unien jälkeen lentokoneessa tai rannalla. 

OMINAISUUDET:

✔ T-Sonic™ -sykäystoiminto puhdistaa ja hieroo

✔ 8 säädettävää tehotasoa

✔ Erittäin hygieeninen silikoni

✔ 38 % pehmeämpi kuin LUNA™ go   

✔ Matkakäyttöön sopiva, laitteessa matkalukitus     

✔ Yhdellä USB-latauksella jopa 300 käyttökertaa

KÄYTTÖ

1. IHONHOITOTUOTTEEN LEVITTÄMINEN
Kostuta kasvot ja levitä niille puhdistusainetta. Parhaan mahdollisen lopputuloksen saamiseksi suosittelemme FOREO Micro-Foam Cleanser -valmistetta. Kastele sen jälkeen LUNA™ 4 Go
2. PUHDISTUS
Käynnistä laite virtakytkimestä. T-Sonic™ -sykkeen voimakkuuden voit valita painikkeella + a -. Liikuta sen jälkeen laitetta pyörivin liikkein kasvoilla/kaulalla, kunnes iho on puhdistettu.
3. HUUHTELU
Sammuta laite painamalla virtakytkintä (virta kytkeytyy myös automaattisesti pois päältä 1 minuutin kuluttua). Huuhtele sen jälkeen kasvot/kaula sekä laite.
4. HIERONTA (lisätoiminto)
Levitä ohut kerros FOREO SERUM SERUM SERUM-valmistetta tai muuta valitsemaasi ihonhoitotuotetta puhtaalle ja kuivalle iholle. Käynnistä laite painamalla kerran virtakytkintä.

 

Liu´uta laitteen takaosaa hellävaraisesti kasvojen keskikohdasta sivuille päin ylöspäin suuntautuvin liikkein. Liikuta tarpeen mukaan pitkin poskiluita, otsaa, ohimoita ja kaulaa.

Katso koko teksti piilota teksti