Mine põhisisu juurde

L'Oréal Professionnel

L'Oréal Professionnel

Mikä brändi luo hiusmuotoilun trendit, tekee yhteistyötä maailman parhaiden stylistien kanssa ja on läsnä joka muotinäytöksen kulisseissa Pariisissa, New Yorkissa, Lontoossa ja Milanossa? Tietenkin L’Oréal Professionnel, huippuluokan ammattimainen hiustenhoitomerkki, jonka juuret ovat Ranskassa.

L'Oréal Professionnel -brändin tarina alkoi jo vuonna 1909, kun ranskalainen kemisti Eugène Schueller keksi ensimmäisen hellävaraisen hiusvärin ja perusti tuotemerkin, joka tuo nykyisin pariisilaista henkeä koko maailmaan. L’Oréal Professionnel -brändistä tuli vuonna 2012 Pariisin muotiviikkojen kumppani, mutta se on ollut läsnä muotinäytöksissä jo kauan. L’Oréal -tuotemerkin laboratorioiden tutkijat luovat jatkuvasti uraauurtavaa teknologiaa ja uusia ylellisiä palveluita, jotta merkki pysyisi aina askeleen edellä kilpailijoitaan.

L'Oréal Professionnel -brändin laaja valikoima sisältää L’Oréal Professionnel -shampoot kaikille hiustyypeille, ammattimaiset muotoilutuotteet, syvähoidot vaurioituneille hiuksille ja luonnolliset L'Oréal Professionnel Source Essentielle -hiustenhoitotuotteet.

Hemmottele hiuksiasi L’Oréal Professionnel -tuotteilla – ne ovat kampaajien ykkösvalinta ympäri maailman.

Katso koko teksti piilota teksti