L'Oréal Professionnel Serie Expert

Suosittu Serie Expert uusissa pakkauksissa! 

Ammattilaisten kehittämä kaikille ammattilaistason hiustenhoitotuotteiden ystäville. Serie Expert -tuotteet ovat kokeneiden tutkijoiden kehittämiä yhteistyössä maailman parhaiden kampaajien kanssa.

Nyt tuotesarja on entistäkin modernimpi, ammattimaisempi ja vastuullisempi.

L'Oréal Professionnel Serie Expert Absolut Repair

Ovatko hiuksesi kuivat ja vaurioituneet, etkä tiedä, miten ne saisi jälleenrakennettua antamalla niille mitä ne tarvitsevat?
Serie Expert Absolut Repair sisältää viljaproteiini- ja kvinoauutteita, jotka elvyttävät hiuksia ja uudistavat niiden pintaa. Vaurioitunut pinta korjaantuu hetkessä ja hiukset ovat pehmeät, kiiltävät ja kevyen tuntuiset.

Hiukset vaurioituvat kemiallisesti ja mekaanisesti koko elinkaarensa ajan. Siksi ne tarvitsevat syvähoitoa, johon kuuluu eri vaiheita: 
> Oikeanlainen elvyttävä, hiuksen pintaa uudistava, rasittamatta puhdistava ja hiukset kevyeksi tekevä shampoo. 
> Oikeanlaiset hoitavat ja ravitsevat tuotteet, joiden avulla hiuksista tulee vahvemmat, pehmeämmät ja kiiltävämmät. 

VINKKI
: Vaurioituneita hiuksia kannattaa hoitaa myös hiuksiin jätettävillä tuotteilla, kuten öljyillä. Ne ravitsevat hiuksia ja tekevät niistä kiiltävät ja helposti kammattavat.

 
 
 

Katso koko teksti piilota teksti

L'Oréal Professionnel Serie Expert Pro Longer

Haluatko säilyttää pitkät hiukset, vaikka latvat ovat hauraat, ohuet ja haaroittuneet?
Siinä tapauksessa valintasi on Serie Expert Pro Longer -sarja. 

Miten hoitaa latvoista hauraita ja ohuita hiuksia?
> Hiuksia elvyttävä Pro Longer -shampoo on oikea valinta, kun hiuksesi tuntuvat haurailta, mutta et halua leikata niitä.
> Naamio soveltuu erittäin hauraille hiuksille. Se antaa niille voimaa ja tekee niistä tuuheat ja vahvan näköiset.
> Hiuksia elvyttävä hoitoaine uudistaa hiuskuidun hetkessä, ja hiukset ovat jälleen vahvat ja kiiltävät.

VINKKI: Kokeile erityisesti hauraille hiuksille tarkoitettua Pro Longer -hoitoainetiivistettä, kun haluat saada välittömästi tuuheat latvat.

 

Katso koko teksti piilota teksti

L'Oréal Professionnel Serie Expert Metal Detox

 Haluatko uuden hiusvärin tai raitojen kestävän mahdollisimman pitkään yhtä moitteettomina kuin juuri kampaajalta tullessa?
Kokeile Serie Expert Metal Detox -sarjan kaksivaiheista kotihoitoa, joka puhdistaa hiukset ja ehkäisee metallihiukkasten kertymisen hiuksiin värjäyksen, raitojen laiton tai vaalennuksen jälkeen. Tuote auttaa hiuksia pysymään kiiltävinä ja intensiivisen värisinä. Lisäksi Metal Detox suojaa jopa kaikkein arimpia värejä UV-säteilyltä.

Miten Metal Detox toimii?
> Voidemainen Metal Detox -shampoo puhdistaa hiukset hellävaraisesti ja poistaa niihin kertyneet metallihiukkaset.
> Metal Detox -hiusnaamio ehkäisee metallihiukkasten kertymistä hiuksiin. Hiukset ovat välittömästi sileämmät, pehmeämmät ja ravitummat. 

Katso koko teksti piilota teksti

L'Oréal Professionnel Serie Expert Blondifier

Etsitkö oikeaa hoitotuotetta vaaleille hiuksille?
Serie Expert Blondifier -tuotteet pitävät vaaleat hiuksesi säihkyvinä ja kiiltävinä. 
Vaaleiden hiusten täsmähoitoa suunnitellessa on tärkeää tietää, millaisen lopputuloksen haluaa saavuttaa. Valitse väri, raidat tai vaalennus yhdessä kampaajasi kanssa ja kerro, haluatko lämpimän vai viileän sävyiset hiukset. Valitse kotona käyttämäsi hoitotuotteet sen mukaan. 

Vaaleille ja vaalennetuille hiuksille sopiva hoitoaine:
> Jos haluat säilyttää vaaleiden hiustesi viileän sävyn, valitse neutraloivaa violettia pigmenttiä sisältävä shampoo, joka häivyttää keltaiset vivahteet. 
> Jos haluat uudistaa hiusten pintaa ja ravita luonnonvaaleita tai vaalennettuja hiuksiasi, valitse kirkastava shampoo ja hoitoaine. 

Katso koko teksti piilota teksti

L'Oréal Professionnel Serie Expert Vitamino Color

Värjätyt hiukset tarvitsevat ammattilaistasoista hoitoa, jotta väri säilyy kirkkaana, täyteläisenä ja kiiltävänä. Värin haalistumisen syynä saattaa olla riittämätön hoito tai hiusten huokoisuus. 

 

Värjätyille hiuksille sopivia hoitotuotteita: 
> Pidennä hiusvärin kestoa ja hehkua valitsemalla oikea shampoo, joka ehkäisee värin haalistumista ja hiusten vaurioitumista. 
> Kannattaa muistaa, että mitä pitemmät hiuksesi ovat, sen herkemmin ne vaurioituvat. Sen vuoksi niitä täytyy hoitaa oikeilla tuotteilla, jotka pitävät hiukset kiiltävinä ja pehmeinä ja suojaavat niitä tyvestä latvoihin. 

VINKKI
: Täydennä värjättyjen hiusten hoito hiuksiin jätettävillä tuotteilla, jotka viimeistelevät lopputuloksen ja auttavat väriä säilymään mahdollisimman pitkään yhtä täyteläisenä kuin juuri kampaajalta tullessa.  

 
 

Katso koko teksti piilota teksti

Parhaiten myyvät