Mine põhisisu juurde

L'Oréal Professionnel Serie Expert

Suosittu Serie Expert uusissa pakkauksissa! 

Ammattilaisten kehittämä kaikille ammattilaistason hiustenhoitotuotteiden ystäville. Serie Expert -tuotteet ovat kokeneiden tutkijoiden kehittämiä yhteistyössä maailman parhaiden kampaajien kanssa.

Nyt tuotesarja on entistäkin modernimpi, ammattimaisempi ja vastuullisempi.

L'Oréal Professionnel Serie Expert Absolut Repair

Ovatko hiuksesi kuivat ja vaurioituneet, etkä tiedä, miten ne saisi jälleenrakennettua antamalla niille mitä ne tarvitsevat?
Serie Expert Absolut Repair sisältää viljaproteiini- ja kvinoauutteita, jotka elvyttävät hiuksia ja uudistavat niiden pintaa. Vaurioitunut pinta korjaantuu hetkessä ja hiukset ovat pehmeät, kiiltävät ja kevyen tuntuiset.

L'Oréal Professionnel Serie Expert Pro Longer

Haluatko säilyttää pitkät hiukset, vaikka latvat ovat hauraat, ohuet ja haaroittuneet?
Siinä tapauksessa valintasi on Serie Expert Pro Longer -sarja. 

L'Oréal Professionnel Serie Expert Metal Detox

 Haluatko uuden hiusvärin tai raitojen kestävän mahdollisimman pitkään yhtä moitteettomina kuin juuri kampaajalta tullessa?
Kokeile Serie Expert Metal Detox -sarjan kaksivaiheista kotihoitoa, joka puhdistaa hiukset ja ehkäisee metallihiukkasten kertymisen hiuksiin värjäyksen, raitojen laiton tai vaalennuksen jälkeen. Tuote auttaa hiuksia pysymään kiiltävinä ja intensiivisen värisinä. Lisäksi Metal Detox suojaa jopa kaikkein arimpia värejä UV-säteilyltä.

L'Oréal Professionnel Serie Expert Blondifier

Etsitkö oikeaa hoitotuotetta vaaleille hiuksille?
Serie Expert Blondifier -tuotteet pitävät vaaleat hiuksesi säihkyvinä ja kiiltävinä. 
Vaaleiden hiusten täsmähoitoa suunnitellessa on tärkeää tietää, millaisen lopputuloksen haluaa saavuttaa. Valitse väri, raidat tai vaalennus yhdessä kampaajasi kanssa ja kerro, haluatko lämpimän vai viileän sävyiset hiukset. Valitse kotona käyttämäsi hoitotuotteet sen mukaan. 

L'Oréal Professionnel Serie Expert Vitamino Color

Värjätyt hiukset tarvitsevat ammattilaistasoista hoitoa, jotta väri säilyy kirkkaana, täyteläisenä ja kiiltävänä. Värin haalistumisen syynä saattaa olla riittämätön hoito tai hiusten huokoisuus.