Hiusten valkaisu- ja vaalennusaineet

Parhaiten myyvät

Miten vaalennat hiukset hellävaraisesti?

Haaveiletko säteilevän vaaleasta väristä vai haluatko kirkastaa ja vaalentaa hiustesi väriä hellävaraisesti? Hiusten vaalennus- ja valkaisuaineet auttavat saamaan kampaajakäynnin veroisen tuloksen. Niiden sisältämät ravitsevat ainesosat, kuten esimerkiksi E-vitamiini, proteiinit, glyseriini ja arganöljy, hoitavat hiuksia ehkäisten rakenteen vaurioitumista sekä päänahan rasittumista ja kuivumista.

Valkaisu- vai vaalennusaine?

Jos mietit, miten vaalentaisit hiukset kotona, sinun on ensin selvitettävä itsellesi, haluatko vaalentaa vai valkaista. Suurin on vaalennustavassa.

Hiusten vaalennusaine

Hiusten vaalennusaine vaalentaa luonnollista pigmenttiä. Tällöin käytössä on vähemmän vetyperoksiditiivistettä ja ravitsevia ainesosia sisältävä hiusväri, mikä puolestaan takaa hellävaraisen hiusten vaalennuksen. Tämä vaalennustapa soveltuu silloin, kun haluat vaalentaa hiustesi luonnollista väriä tai kun vaalea sävy on välivaihe siirtyessäsi kohti uutta kestoväriä.

 Hiusten vaalennusainetyypit
  • Vaalentava puuteri vaalentaa tehokkaasti vaaleat hiukset ja häivyttää värjäyksen jälkeiset keltaiset sävyt sekä pari sävyä tummemmat vivahteet. Voit myös päästä jopa 9 sävyä vaaleampaan lopputulokseen tämäntyyppisten erityisten vaalennusaineiden avulla.
  • Vaalentava hiusvoide mahdollistaa ensimmäisten harmaiden peittämisen vaalennuksen lisäksi. Valitse vaalentava voide, jonka pigmentti peittää jokaisen hiuksen ja korvaa myös puuttuvan pigmentin.
  • Ombré-vaalennus mahdollistaa hienovaraisen siirtymän sävystä toiseen ja luonnollisen näköiset vaalennetut hiuslatvat.
  • Värijäänteiden poistaja häivyttää kalvakat värisävyt.

Hiusten valkaisuaine

Hiusten valkaisuaine poistaa hiuksista kaiken pigmentin. Jos haaveilet erittäin tumman värin jälkeen vaaleista hiuksista, hiukset on ehkä valkaistava kokonaan. Tällä tavoin valkaistuja hiuksia on kuitenkin hoidettava erittäin huolellisesti, sillä niistä saattaa tulla erittäin huokoiset ja hauraat. Hiusten valkaisuun suorittelemme ns. plex-teknologiaa, joka auttaa ravitsemaan hiuksia riittävästi ja ehkäisemään niiden vaurioitumista. Jos hiuksesi ovat erittäin tummat ja herkästi vaurioituvat, suosittelemme käyntiä kampaajalla ennen radikaalia värinmuutosta.

Valitse paras hiusten vaalennusaine osoitteesta notino.fi ja loihdi hiuksistasi kuparinsävyiset tai platinanvaaleat tai kokeile ombré-vaalennusta jo tänään!