Poispestävät hiusvärit

Parhaiten myyvät

Onko edessäsi tärkeä tapahtuma ja haluat edes pariksi päiväksi korostaa hiustesi väriä? Sijoita ammattilaiskäyttöön tarkoitettuun hoitoon pois pestävän hiusvärin muodossa. Sillä tavalla voit tasoittaa hiustesi väriä ja korostaa sen luonnollista sävyä tai vaihtaa värisävyä ja kokeilla jotain aivan muuta.

Poispestävä hiusväri voi auttaa sinua myös harmaiden peittämisessä ja juurikasvun värjäämisessä. Käyttäessäsi pois pestävää hiusväriä sinun ei tarvitse pelätä värisävyä, joka ei ehkä sovi sinulle ja jonka haalistuminen kestäisi muuten pitkään. Näiden hiusvärien pigmentit peseytyvät helposti pois ja näin voit usein kokeilla ja löytää uusia ja taas uusia värisävyjä ja yhdistelmiä.

Valmistaudu hiusten värjäämiseen:

Edes pois pestävien värien kohdalla ei pidä unohtaa mahdollisia värien aiheuttamia allergisia reaktioita. Toimi aina ohjeen mukaan ja ennen jokaista värjäyskertaa levitä pieni määrä väriä mieluiten korvan taakse ja odota mieluiten 48 tuntia.

Älä unohda myöskään käytännöllisiä apuvälineitä, jotka voivat helpottaa koko värjäysprosessia: vanhaa pyyhettä tai paitaa olkapäiden peitoksi, suojakäsineitä (elleivät ne kuulu pakkaukseen) ja mitä tahansa päivä- tai kosteusvoidetta hiuksia ympäröivälle iholle.

Älä pelkää kokeilla, vaan löydä sinäkin poispestävien hiusvärien taika. Kokeile vaikkapa ihania värinaamioita Maria Nilalta, joista löytyy valtava määrä värisävyjä!