Tyvisuihke

Miten tyvikasvu peitetään? Hiuksiin tarkoitetulla peitevärillä!

Peitä tyvikasvu ja harmaat hetkessä ja hiuksia rasittamatta, vaikkapa kampaamokäyntien välissä tai ennen hiusten kotivärjäystä.

Monissa värisävyissä saatavilla oleva tyvisuihke on luotettava apulainen hiusten virheiden tilapäiseen peittämiseen. Sen intensiiviset pigmentit imeytyvät täydellisesti hiuksiin. Suihkeen nopea kuivuminen värjää tyvikasvun tehokkaasti ilman tahmeaa tunnetta. Lisäksi peiteväri levittyy helposti ja tarkasti suoraan kuivaan hiukseen ja kestää seuraavaan sampoopesuun asti.

Miten tyvikasvu värjätään?

  • Laita suihketta puhtaisiin, kuiviin ja huolellisesti harjattuihin hiuksiin jakauskohtaan ja hiusrajan tyvikasvuun.
  • Suosittelemme aina peittämään hartiat vanhalla pyyhkeellä, jotta vaatteet eivät likaannu. Kun käytät erittäin intensiivistä väriä, voit myös peittää jakauksen nenäliinalla, ettei iho värjäänny.
  • Ravista pulloa huolellisesti ja laita pieni määrä tyvikasvuun noin 10 sentin etäisyydeltä.
  • Anna tyvisuihkeen kuivua hetken ja haro hiuksia lopuksi kevyesti sormilla luodaksesi luonnollisen vaikutelman.
  • Tyvisuihke riittää moneen käyttökertaan ja täydentää mainiosti kestoväriäsi.

Vinkkimme: Käytä hiustenhoitoon vain värjätyille hiuksille tarkoitettuja tuotteita. Siten värisi kestää pitempään säihkyvänä ja intensiivisenä.

Pidä harmaat ja tyvikasvun peittävä suihke aina käsillä ja heitä hyvästit epäsopivaan aikaan yllättävälle tyvikasvulle. Valitse Notinon laajasta, punaisesta mustaan ulottuvasta värivalikoimasta itsellesi sopivin suihke ja nauti täydellisestä hiusten väristä seuraavaan värjäyskertaan asti.