Mine põhisisu juurde

Michael Kors

Michael Kors

Michael Kors on kansainvälisesti tunnustettu muotisuunnittelija. Hänen nimeään kantava brändi on synonyymi luksukselle, ylellisyydelle ja laadulle. Se valmistaa asusteita, kenkiä, kelloja, koruja ja silmälaseja, eivätkä Michael Korsilta puutu myöskään tuoksut, jotka ovat brändin tavoin ajattomia ja hienostuneita.

Michael Kors on suunnitellut vaatteita 19-vuotiaasta asti. Hän opiskeli muotisuunnittelua New Yorkissa ja vaikutti sen jälkeen luovana johtajana kuuluisassa Céline-muotitalossa. Nimeään kantavan merkin alla hän aloitti suunnittelun jo vuonna 1981, mutta on omistautunut yksinomaan sille vuodesta 2003. Hänen vaatemalleihinsa ovat pukeutuneet Michelle Obama, Kate Middleton, Angelina Jolie, Jennifer Lopez ja Nicole Kidman, ja tämän amerikkalaisen merkin liikkeitä löytyy maailman metropoleista New Yorkista Pariisin ja Milanon kautta aina Dubaihin asti.

Ensimmäinen Michael Kors -tuoksu näki päivänvalon vuonna 2001. Nyt brändillä on valikoimissaan useita kymmeniä yhteistyössä maailmankuulujen parfymöörien kanssa kehitettyjä tuoksuja miehille ja naisille. Kokeile vaikkapa jotakin seuraavista: Wonderlust on itämaisvaikutteinen ja herkullinen kukkaistuoksu, Gorgeous taas kukkaisvivahteinen eau de parfum -tuoksu, ja Sexy Amber aistillinen tuoksu naisille. Michael Korsin seurassa et jää seinäkukkaseksi.

Katso koko teksti piilota teksti