Mine põhisisu juurde

Michael Kors

Michael Kors

Michael Kors on kansainvälisesti tunnustettu muotisuunnittelija. Hänen nimeään kantava merkki on synonyymi luksukselle, ylellisyydelle ja laadulle. Merkki valmistaa asusteita, kenkiä, kelloja, koruja ja silmälaseja, eivätkä Michael Korsilta puutu myöskään tuoksut, jotka ovat yhtä ajattomia ja hienostuneita kuin itse merkkikin.

Michael Kors on suunnitellut vaatteita 19-vuotiaasta asti. Hän opiskeli muotisuunnittelua New Yorkissa ja vaikutti sen jälkeen luovana johtajana kuuluisassa Céline-muotitalossa. Nimeään kantavan merkin alla hän aloitti suunnittelun jo vuonna 1981, mutta on omistautunut yksinomaan sille vuodesta 2003. Hänen malleihinsa ovat pukeutuneet Michelle Obama, Kate Middleton, Angelina Jolie, Jennifer Lopez ja Nicole Kidman, ja tämän amerikkalaisen merkin liikkeitä löytyy maailman metropoleista - New Yorkista Pariisin ja Milanon kautta aina Dubaihin asti.

Ensimmäinen Michael Kors -tuoksu näki päivänvalon vuonna 2001. Nyt merkillä on valikoimissaan useita kymmeniä miesten ja naisten tuoksuja, jotka ovat syntyneet yhteistyössä kansainvälisten parfymöörien kanssa. Kokeile esimerkiksi herkullisen itämaista ja kukkaista Michael Kors Wonderlust -tuoksua, kukkaista Michael Kors Sparkling Blush -tuoksuvettä, viettelevää Michael Kors Glam Jasmine -tuoksua jasmiini pääosassaan, aistillista naisten tuoksua Michael Kors Sexy Amber tai puuntuoksuista Michael Kors Midnight Shimmeriä, joka sopii erinomaisesti etenkin iltakäyttöön.

Katso koko teksti piilota teksti