AmouageJourney Eau de Parfum Miehille

Amouage Journey Eau de Parfum Miehille
Amouage Journey Eau de Parfum Miehille
Ilmainen toimitus
100 ml
300,00

Koodi: AMU0201 | Yli 5 kpl varastossa
1
Posti (GLS) - 4 päivää Helsinkiin, Turkuun, Tampereelle
perjantai 24.9.2021
UPS Air Mail
tiistai 21.9.2021

Kuvaus Amouage Journey
Ainesosat

Klassisen miehekäs Eau de parfum Amouage Journey Man houkuttelee sinut salaiselle matkalle Amouagen luovaan maailmaan. Antaudu valohämytekniikan kaltaisia kontrasteja täynnä olevan tuoksun vietäväksi. Ylellisen hehkun saattelemalle majesteettiselle tuoksulle on helppo sanoa kyllä.

  • raikas mausteinen tuoksu, jossa on puun ja tupakan vivahteita
  • elegantti ja jalostettu
  • pääsee parhaiten oikeuksiinsa talvikuukausina

Tuoksun koostumus
Dekadentin maskuliininen, suitsuketta ja pippuria sisältävä tupakan aromi muodostaa tuoksuun taianomaisen, nerolin ja bergamotin kirkastaman vaikutelman. Nahka ja kataja edustavat kalliin vaatteen ylellistä eleganssia. Kardemumma ja puhtaat cypriol- ja geraniolöljyt tasapainottavat raikkailla aromeillaan tuoksua, joka on Amouage-sarjan suosituin.

Tuoksun tarina
Amouage Journey on matka, jonka päässä häämöttää täydellinen muodonmuutos. Se on luovan johtajan Christopher Chongan henkilökohtainen matka ja täynnä valon ja salaisten sopukoiden kontrastia. Chong vangitsee siihen rakkautensa kiinalaista designia ja elokuvia kohtaan ja ilmaisee intohimonsa parfyymien kehittämiseen.

Tuotteen täydellinen koostumus

ALCOOL DENAT, PARFUM, LIMONENE,  LINALOOL, ALPHA-ISOMETHYL IONONE,  COUMARIN, CITRONELLOL, GERANIOL, CITRAL, CINNAMAL, BENZYL BENZOATE. Valmistaja on vastuussa tuotteen koostumuksesta. Mahdollisten muutosten vuoksi suosittelemme tarkistamaan tuotteen koostumuksen suoraan sen pakkauksesta.
Koko teksti

Ainesosat

Latvatuoksut - Ne kehittyvät heti, kun laitat hajusteen päälle. Ne luovat ensimmäisen vaikutelman ja ovat yleensä melko intensiivisiä, mutta eivät pitkäaikaisia.
Top notes
Kardemumma, Bergamotti, Sichuaninpippuri, Pomeranssi, Neroli
Sydäntuoksut - Hajusteen sydän tulee esiin muutaman minuutin kuluttua, kun tuoksun pää haalistuu. Nämä tuoksut kestävät yleensä noin 2-3 tuntia.
Middle notes
Tupakan Lehti, Olibaanihartsi, Katajamarjat, Geranioli
Juurituoksut - Viimeinen ja usein pisin osa hajusteen kehityksestä iholla. Kestää 4 tuntia yli päivässä.
Base notes
Nahka, Tonka Pavut, Ruskosädekaisla, Myski
Tuoksuluokka
mausteinen, puumainen

Arvostelu Amouage Journey