Atelier Cologne Bois Blonds Hajuvesi Unisex

Atelier Cologne Bois Blonds Hajuvesi Unisex
Atelier Cologne Bois Blonds Hajuvesi Unisex
30 ml
52,80

Koodi: ATC3981 | Varastossa
1
Lahja sinulle
Ostaessasi tuotteita brändiltä Atelier Cologne yli 59 eurolla saat lahjaksi nahkakotelon 30 ml tuoksulle (rajoitettu erä!).
Lahja sinulle
Lahja sinulle
Lahja sinulle
Posti (GLS) - 4 päivää Helsinkiin, Turkuun, Tampereelle
torstai 11.3.2021
UPS Air Mail
maanantai 8.3.2021

Tuoksun kuvaus Atelier Cologne Bois Blonds
Ainesosat

Kodikkaista talvi-illoista muistuttava lämmin tuoksu, joka aikaansaa välittömästi miellyttävän tunteen. Sellainen on unisex-tuoksu Atelier Cologne Bois Blonds, joka kätkee sisäänsä yllätyksellisen ja samalla pehmeän hedelmäisten ja mausteisten vivahteiden yhdistelmän.

Unisex-tuoksukokonaisuutensa ansiosta se soveltuu erinomaisesti niin naisille kuin miehillekin.

  • lämmittävä puun tuoksu
  • unisex-tuoksu – ihanteellinen sekä naiselle että miehelle
  • sisältää 20 % ensiluokkaisia tuoksuvia öljyjä

Tuoksun koostumus
Aluksi tuoksuu keskiamerikkalainen guajakkipuu. Sitten astuu etualalle aurinkoisen Marokon neroli. Iholla pisimpään säilyvänä pohjatuoksuna on roseepippuri Intian valtameren ääreltä.

Tuoksun tarina
Bois Blonds Atelier Cologne -tuoksu sisältää 86 % korkealaatuisia luonnollisia ainesosia. Tuoksun valmistuksessa on painotettu raaka-aineiden äärimmäisen korkean laadun ja uusiutuvien luonnonvarojen lisäksi luonnon säästämistä, mihin brändi nojaa.  

Ainesosat

Latvatuoksut - Ne kehittyvät heti, kun laitat hajusteen päälle. Ne luovat ensimmäisen vaikutelman ja ovat yleensä melko intensiivisiä, mutta eivät pitkäaikaisia.
Top notes
Guaiac Puu
Sydäntuoksut - Hajusteen sydän tulee esiin muutaman minuutin kuluttua, kun tuoksun pää haalistuu. Nämä tuoksut kestävät yleensä noin 2-3 tuntia.
Middle notes
Neroli
Juurituoksut - Viimeinen ja usein pisin osa hajusteen kehityksestä iholla. Kestää 4 tuntia yli päivässä.
Base notes
Vaaleanpunainen Pippuri
Tuoksuluokka
itämainen, puumainen

Tietoja brändistä Atelier Cologne

Raikkaita, elegantteja ja puhtaita kuin kölninvesi mutta voimakkaita ja pitkäkestoisia kuin parfyymi. Sellaisia ovat ranskalaisen Atelier Cologne -merkin tuoksut. Atelier Cologne aloitti ensimmäisenä parfyymitalona legendaarisen Eau de Colognen inspiroimien puhtaiden tuoksujen valmistuksen. Atelier Cologne -parfyymit sisältävät keskimäärin 18 % tuoksuöljyjä, ja ne valmistetaan Ranskassa. Tuoksujen koostumukset sisältävät ensiluokkaisia, luonnosta peräisin olevia ainesosia, jotka on tuotettu hellävaraisesti kestävistä lähteistä.

Atelier Cologne -merkin takana on ranskalais-italialainen pariskunta Christophe Cervasel ja Sylvie Ganter. Tutustuttuaan toisiinsa he havaitsivat nopeasti, että heitä yhdistää niin rakkaus kuin myös intohimo legendaarista Eau de Cologne -kölninvettä kohtaan. He unelmoivat yhdessä raikkaan, elegantin ja helposti käytettävän tuoksun luomisesta. Vuonna 2009 heidän unelmansa toteutui, kun he yhdessä perustivat Atelier Cologne -parfyymitalon.

Merkin suosituimpiin tuoksuihin kuuluvat sitruksen ja appelsiinin täyteinen Atelier Cologne Orange Sanguine, mehukkaan mandariinin tuoksuinen Atelier Cologne Clémentine California ja itämainen tuoksu Atelier Cologne Ambre Nue. Vaniljan ystävät hullaantuvat Atelier Cologne Vanille Insensée -tuoksusta, ja sitruksinen Atelier Cologne Cedrat Enivrant sopii puolestaan täydellisesti niin kuumiin kesäpäiviin kuin muihinkin tilaisuuksiin.

Arvostelu Atelier Cologne Bois Blonds