DKNY Be Tempted Eau de Parfum Naisille

DKNY Be Tempted Eau de Parfum Naisille
DKNY Be Tempted Eau de Parfum Naisille
100 ml
85,90

Koodi: DKN1656 | Varastossa
1
Posti (GLS) - 4 päivää Helsinkiin, Turkuun, Tampereelle
perjantai 24.9.2021
UPS Air Mail
maanantai 20.9.2021

Kuvaus DKNY Be Tempted
Ainesosat

Joitakin tuoksuja on yksinkertaisesti vaikea vastustaa. Eau de Parfum DKNY Be Tempted on juuri sellainen. Heittäydy aistillisuuden vietäväksi tuoksussa, joka saa sinut tuntemaan itsesi vietteleväksi kaikissa tilanteissa. Älä unohda, että kielletty hedelmä maistuu parhaalta.

  • hedelmäinen kukkaistuoksu ja punaisten marjojen ja vaniljan vivahteita
  • vietteleville naisille
  • sopii arkeen ja erityisiin tilanteisiin

Tuoksun koostumus
Ensituoksussa hurmaavat punaisten marjojen ja omenoiden vivahteet, joita lakritsi ja sitruuna täydentävät ihanasti. Tuoksun sydämessä sinut kietoo pikkusormensa ympärille ruusun ja orvokin makea yhdistelmä, joka kohtaa raikkaan appelsiininkukan. Pohjatuoksussa voit nauttia herkästä vaniljasta, eksoottisesta mirhamista ja patsulista.

Tuoksun tarina
Tuoksu on tuotu markkinoille vuonna 2016. Tuoksun lisäksi huomio kiinnittyy omenanmuotoiseen pulloon, jonka ympärille on kietoutunut käärme.

Ainesosat

Latvatuoksut - Ne kehittyvät heti, kun laitat hajusteen päälle. Ne luovat ensimmäisen vaikutelman ja ovat yleensä melko intensiivisiä, mutta eivät pitkäaikaisia.
Top notes
Punaherukka, Sitruuna, Lakritsi, Mustaherukka, Omena
Sydäntuoksut - Hajusteen sydän tulee esiin muutaman minuutin kuluttua, kun tuoksun pää haalistuu. Nämä tuoksut kestävät yleensä noin 2-3 tuntia.
Middle notes
Appelsiinin Kukka, Violetti, Ruusu
Juurituoksut - Viimeinen ja usein pisin osa hajusteen kehityksestä iholla. Kestää 4 tuntia yli päivässä.
Base notes
Vanilja, Patsuli, Mirha
Tuoksuluokka
hedelmäinen, kukkainen

Tietoja brändistä DKNY

Moderni, itsevarma, ikoninen – tämä on paras tapa kuvata Donna Karan brändiä, joka saa inspiraatiota New Yorkin energiasta. Brändi luotiin itsevarmalle naiselle, joka ei koskaan tiedä minne päivä vie. Tutustu Donna Karan New York tuoksujen monipuoliseen maailmaan, joka voi muuttaa arkihetken ainutlaatuiseksi kokemukseksi.

 

Muoti ei ole ainoa asia, joka on tehnyt brändistä kuuluisan ympäri maailmaa. DKNY tuoksut herättävät halua elää elämää täysillä. Ikoninen DKNY tuoksu Be Delicious – mehukas ”omena” virkistävällä hedelmäis-kukkaisella tuoksulla, kiehtoo kaiken ikäisiä naisia.

Mutta DKNY sarja naisille viehättää sinua myös monilla muilla tuoksuilla. Kokeile esimerkiksi hienoa kukantuoksuista DKNY Pure tai DKNY Red Delicious Eau de Parfum, kuuluisan omenanmuotoisen tuoksupullon punaisessa versiossa. Ja koska miehesikin pitäisi tuoksua ihanalta, yritä ohjata häntä kohti Eau de Toilettes ja Eau de ColognesDKNY sarjaa miehille.

Arvostelu DKNY Be Tempted