KORIKASciBeauty Silmän Muotoilunaamio

KORIKA SciBeauty Silmän Muotoilunaamio
KORIKA SciBeauty Silmän Muotoilunaamio
Ilmainen toimitus
4,20

Koodi: KKR01304 | Varastossa
1
Lahja sinulle
Ostaessasi 3 KORIKA-naamiota saat ilmaiseksi kosteuttavan, fermentoitua jogurttia ja hyaluronihappoa sisältävän kangasnaamion.
Lahja sinulle
Lahja sinulle
Lahja sinulle
Posti (GLS) - 4 päivää Helsinkiin, Turkuun, Tampereelle
perjantai 1.10.2021
UPS Air Mail
tiistai 28.9.2021

Kuvaus KORIKA SciBeauty
Ominaisuudet

Välttämättömyys väsyneelle silmänympärysalueelle – erittäin hienosta Korika SciBeauty -silmänaamiosta tulee erottamaton osa Korika-kauneusrituaaliasi. Naamio tuo iholle täydellisen hyvän olon tunteen.

Naamio on valmistettu patentoidulla biofermentaatiomenetelmällä, jonka ansiosta se on erittäin hieno, asettuu iholle täydellisesti eikä ärsytä sitä millään tavalla. 3D-rakenteensa ansiosta siihen myös mahtuu huomattavasti enemmän aktiiviaineita kuin tavalliseen kangasnaamioon. Se on helppokäyttöinen, pysyy hyvin paikallaan eikä valu. Naamion kanssa voit rentoutua, lukea kirjaa tai jopa silittää vaatteita tai voimistella.

Ominaisuudet:

  • auttaa väsyneitä silmiä, poistaa tummia silmänalusia, turvotusta ja harmahtavaa sävyä tupakoitsijoiden ihosta ja auttaa myös unen puutteessa
  • parantaa näkyvästi ihon elastisuutta ja kosteustasapainoa
  • kirkastaa hentoa ja herkkää silmänympärysaluetta
  • miellyttävä ja helppo käyttö
  • kätevän pienen pakkauksen voi ottaa mukaansa minne tahansa

Aktiiviset ainesosat:

  • atlasseetriuute (patentoitu uute) – vähentää tummia silmänalusia ja turvotusta silmien alla (testillä vahvistettu vaikutus 28 päivän käytön jälkeen)
  • ruusujuuriuute (rhodiola) – hillitsee turvotusta silmien ympärillä ja edistää ohuen ja herkän silmänympärysihon kuntoa
  • portulakkauute (Portulaca) – nopeasti rauhoittaa herkkää ihoa, hillitsee punoitusta ja jännittyneen silmänympärysihon tunnetta
  • biohyaluronihappo (luonnollinen osa ihmisihoa) – kosteuttaa hentoa silmänympärysihoa välittömästi ja pitkäkestoisesti, parantaa kokonaisvaltaisesti alueen kimmoisuutta ja kirkkautta

Käyttö:
Pieni pakkaus mahtuu mukaan minne tahansa – matkoille, toimistoon, lomalle tai työmatkalle. Tuotetta voi käyttää milloin tahansa – vaikkapa lounastauolla tai ennen lähtöä konserttiin tai juhliin.  

Notinon vinkki:
Naamio on monikäyttöinen – sitä voi käyttää sekä silmien alla että myös alempana kasvoilla tai nasolabiaalipoimun alueella.

Ominaisuudet

Ihon tyyppi
kaikille ihotyypeille
Vaikutukset
nesteytys, Ikääntymistä Ehkäisevä, Tummia Silmänympäryksiä Vastaan
Aktiiviset ainesosat
hyaluronihappo

Artikkelit aiheesta KORIKA SciBeauty
Artikkelit

Tietoja brändistä KORIKA

Korealainen brändi KORIKA yhdistää tuotteissaan moderneimman aasialaisen teknologian ja tehokkaat aktiiviaineet ja kuuluu sen ansiosta kauneushoidon alan asiantuntijoihin. KORIKA auttaa naisia nauttimaan jokapäiväisestä kauneusrituaalista. Brändi on tunnettu erityisesti korkealaatuisista kangasnaamioistaan.

KORIKA-kangasnaamiot sisältävät runsaasti erilaisia aktiiviaineita naamion tyypistä riippuen. Naamioista löytyy esimerkiksi silkkiproteiinia, punaista ginsengiä, lakritsijuuriuutetta, laventelia, litsiä, aloe veraa, jäätikkövettä ja sheavoita.

KORIKA-brändin kolme kangasnaamiosarjaa on tarkoitettu eri ihotyypeille. Korean Heritage on premium-tason sarja, joka on tarkoitettu erityisesti naisille, jotka haluavat kokea arvokkaiden ainesosien tehon ja elvyttää ja kirkastaa ihoaan. NaturBeauty-sarjaan kuuluu erityyppisiä naamioita, joiden avainainesosiin kuuluu luonnonuutteita ja jäätikkövettä. SciBeauty-naamiosarja vastaa aasialaisen kosmetiikan uusimpia trendejä ja tarjoaa koko kehon hoitoa, ei ainoastaan kasvonaamioiden, vaan myös käsi-, jalka- ja huulinaamioidensa ansiosta.

Arvostelu KORIKA SciBeauty