Mine põhisisu juurde

Mario Badescu

Tietoja Mario Badescu -brändistä

Yksinkertainen, hellävarainen ja tehokas – juuri sellainen on eurooppalaiset juuret omaava amerikkalainen ihonhoitobrändi Mario Badescu. Se tarjoaa laajan valikoiman tehokkaita kasviuutteilla rikastettuja tuotteita, jotka hoitavat ihoa hellävaraisesti ja auttavat ehkäisemään aknea, ryppyjä ja muita ihon virheitä.

Kosmetiikkabrändi Mario Badescu syntyi vuonna 1967 New Yorkissa sen perustajan alkaessa tarjota Manhattanilla sijainneessa kahden huoneen asunnossaan kosmeettista hoitoa eurooppalaiseen tyyliin. Silloin kukaan ei osannut aavistaa, että siten syntyi maailmankuulu kauneussalonki, joka tarjoaa palvelujaan vielä 50 vuotta myöhemmin.

Kokeile aknen täsmähoitoon tarkoitettua, kulttituotteen maineen saavuttanutta Mario Badescu Drying Lotionia, joka vaikuttaa kohdennetusti ihon pinnallisiin virheisiin poistaen finnit yhden yön aikana, tai T-alueen tehokkaaseen puhdistukseen ja meikin poistoon tarkoitettua Mario Badescu Silver Powderia. Huomionarvoinen on myös laventeliöljyä, rauhoittavaa aloeta ja hienoa kamomillaa sisältävä legendaarinen Mario Badescu Facial Spray, joka jättää ihon mukavan raikkaaksi, säteileväksi ja kostutetuksi. Legendaarisiin tuotteisiin kuuluvat lisäksi Mario Badescu Aloe Vera Toner ja Mario Badescu Vitamin C Serum

Katso koko teksti piilota teksti