Nuxe Aquabella Kasvovoide yhdistelmä-iholle

1×
Nuxe Aquabella Kasvovoide yhdistelmä-iholle
Nuxe Aquabella Kasvovoide yhdistelmä-iholle
200 ml
14,80

Koodi: NUX02313 | Varastossa
1
Posti (GLS) - 4 päivää Helsinkiin, Turkuun, Tampereelle
keskiviikko 19.5.2021
UPS Air Mail
perjantai 14.5.2021

Kuvaus Nuxe Aquabella
Ominaisuudet

Kasvovesi Nuxe Aquabella on meikinpoistorutiinin välttämätön osa. Kasvovesi poistaa iholta loput epäpuhtaudet ja samalla vahvistaa sitä kevyesti.

Ominaisuudet:

  • kosteuttaa ja raikastaa ihoa
  • jättää ihon kirkkaaksi
  • auttaa ehkäisemään aknen muodostumista

Käyttöohjeet:
Levitä vanulapun avulla ja viimeistele ihon puhdistus pyörivin liikkein.

Ominaisuudet

Ihon tyyppi
yhdistelmä
Aktiiviset ainesosat
hyaluronihappo

Tietoja brändistä Nuxe

Nuxe kosmetiikka yhdistää luonnon voiman, tieteen tehokkuuden ja aistien nautinnon maksimaaliseen mielihyvään niitä käytettäessä. Tämä heijastuu sekä brändin nimessä, joka syntyi yhdistämällä sanat 'luonto' ja 'ylellisyys' että jokaisessa Nuxe tuotteessa. Nuxe kosmetiikka ei sisällä parabeeneja eikä mineraaliöljyjä.

 

Nuxe brändi on kehittynyt vähitellen 1950-luvun alusta. Se sai alkunsa varsinaisesti vasta vuonna 1989, Aliza Jabèsin ansiosta. Aliza oli aromaterapian fani, josta on myöhemmin tuli Nuxe Spa konseptin perustaja. Ensimmäinen suunnittelemansa tuote, Nuxe Huile Prodigieuse® -kuivaöljy, menestyi heti ja siitä on tullut ikoninen tuote.
Nuxe harjoittaa aktiivisesti tutkimusta ja kaikkia sen tuotteita kehitetään käyttämällä alkuperäisiä menetelmiä, jotka perustuvat modernin kasvitieteen tietoon. Nykyään Nuxe öljy on vain yksi laajasta valikoimasta kasvo- ja vartalonhoitotuotteita, ja Nuxe tuoksu on legendaarisen kuivaöljyn voimakkaan tuoksun innoittamana.

Arvostelu Nuxe Aquabella1