Versace Vanitas Eau de Parfum Naisille

Versace Vanitas Eau de Parfum Naisille
Versace Vanitas Eau de Parfum Naisille
Ilmainen toimitus
100 ml
76,10

Koodi: VER0115 | Varastossa
1
Posti (GLS) - 4 päivää Helsinkiin, Turkuun, Tampereelle
perjantai 24.9.2021
UPS Air Mail
maanantai 20.9.2021

Kuvaus Versace Vanitas
Ainesosat

Tunne itsesi äärimmäisen kevyeksi yhä uudelleen ja uudelleen. Kevyt Eau de Parfum -tuoksu Versace Vanitas verhoaa sinut raikkaaseen kukkaistuoksuun, joka saa sinut toivomaan, ettei kesä loppuisi koskaan.

  • kevyt kukkaistuoksu
  • naiselle, joka etsii kevyttä ja raikasta tuoksua kesäpäiviin
  • ihanteellinen lämpimiin päiviin

Tuoksun koostumus
Ensituoksu avautuu mehukkaaseen ja virkistävään limetin aromiin. Sitten esiin nousee kevyt kukkaisaalto, jossa on freesiaa ja tahitilaista gardeniankukkaa. Eleganttia tuoksuhuntua täydentävät setripuu ja tonkapapu.

Tuoksun tarina
Vanitas-tuoksun kasvona on maailmankuulu malli Lindsey Wixson. Elegantti pullo on yhtä kevyen tuntuinen ja sensuelli kuin itse tuoksukin.

Ainesosat

Latvatuoksut - Ne kehittyvät heti, kun laitat hajusteen päälle. Ne luovat ensimmäisen vaikutelman ja ovat yleensä melko intensiivisiä, mutta eivät pitkäaikaisia.
Top notes
Freesia, Lime
Sydäntuoksut - Hajusteen sydän tulee esiin muutaman minuutin kuluttua, kun tuoksun pää haalistuu. Nämä tuoksut kestävät yleensä noin 2-3 tuntia.
Middle notes
Tiare Kukka
Juurituoksut - Viimeinen ja usein pisin osa hajusteen kehityksestä iholla. Kestää 4 tuntia yli päivässä.
Base notes
Tonka Pavut, Setri
Tuoksuluokka
kukkainen

Tietoja brändistä Versace

Brändin perusti vuonna 1978 Gianni Versace. Hän oli ollut erittäin edistyksellinen ja eksentrinen nuoruudestaan asti, ja hänestä tuli nopeasti karismaattinen ja maailmankuulu suunnittelija. Versacesta on tullut johtava kansainvälinen muotitalo ja italialaisen ylellisyyden ja ajattoman muodin symboli kaikkialla maailmassa. Versacen aftershavet miehille ja tuoksut naisille heijastavat intohimoa, viettelyä ja provokaatiota. Niistä voi tuntea myöskin rakkauden italialaiseen perinteeseen ja perheperintöön. Tuoksut valmistavat kuuluisat parfymistit, jotka luovat täydelliset tuoksukoostumukset. Ensimmäinen Versace tuoksu – Gianni Versace naisille lanseerattiin vuonna 1981. Koko tuotevalikoima sisältää tänään yli 50 eau de toilette ja eau de parfum. Kokeile Versacen spontaania tuoksua italialaisella temperamentilla itse.

Arvostelu Versace Vanitas