Wella Professionals Eimi Extra Volume Muotoiluvaahto Lisävoimakkuudelle

Wella Professionals Eimi Extra Volume Muotoiluvaahto Lisävoimakkuudelle
Wella Professionals Eimi Extra Volume Muotoiluvaahto Lisävoimakkuudelle
300 ml
10,50

Koodi: WLL2268 | Varastossa
1
Posti (GLS) - 4 päivää Helsinkiin, Turkuun, Tampereelle
perjantai 14.5.2021
UPS Air Mail
tiistai 11.5.2021

Kuvaus Wella Professionals Eimi Extra Volume
Ominaisuudet

Tuo hiuksiisi samalla aikaa tuuheutta ja kosteutta. Äärimmäisen tuuheuttava Wella Professionals Eimi Extra Volume -muotoiluvaahto antaa kampauksellesi upeaa tuuheutta ja erittäin vahvaa pitoa ja suojaa samalla hiuskuituja kosteuden haihtumiselta. 

Ominaisuudet:

  • suojaa hiuskuituja kosteuden haihtumiselta
  • tuo hiuksiin äärimmäistä tuuheutta
  • tekee hiuksista pehmeät ja kimmoisat
  • takaa ammattilaisen tekemältä näyttävän lopputuloksen
  • ei rasita hiuskuituja
  • kiinnittää kampauksen täydellisesti

Käyttö:
Ravista ennen käyttöä. Levitä sopiva määrä Wella Professionals Eimi Extra Volume -muotoiluvaahtoa shampoopestyihin kosteisiin hiuksiin, muotoile kampaus ja kuivaa se hiustenkuivaajalla.

Ominaisuudet

Koostumus
Vaahto

Tietoja brändistä Wella Professionals

Wella Professionals on ensiluokkainen hiustenhoitobrändi, joka yhdistää ihmisiä, jotka ovat intohimoisia hiuksiin. Lähes 140 vuoden kokemuksen ansiosta brändillä on laaja valikoima korkealaatuisia tuotteita, joita on saatavilla yli 150 maassa ympäri maailmaa.

 

Brändillä on monia alkuperäisiä patentteja ja niiden erinomainen laatu on varmennettu lukuisilla maineikkailla palkinnoilla ja kuuluisilla kampaajilla, jotka ovat tehneet yhteistyötä Wellan hiustuotteiden kanssa. Wella Professionals on johtava tuotemerkki hiusten värjäyksessä. Wellan hiusvärit ovat aina tehokkaita ja tuovat ammattimaiset ja virheettömät tulokset. Sinun tulisi kokeilla myös Wellan shampoota ja hoitoainetta, hiusöljyä tai hauskoja ja trendikkäitä väliaikaisia hiusväriaineita Wella Color Fresh. Lyhyesti sanottuna, jos et halua tehdä kompromisseja hiushoitosi suhteen ja olet aina etsimässä uusia ja parempia tuotteita hiustesi kauneuden ylläpitämiseksi, Wellan hiushoito on hyvä valinta. Nauti upeista hiuksistasi!

Arvostelu Wella Professionals Eimi Extra Volume