Atelier Cologne Bergamote Soleil Hajuvesi Unisex

Atelier Cologne Bergamote Soleil Hajuvesi Unisex
Atelier Cologne Bergamote Soleil Hajuvesi Unisex
30 ml
60,00

Koodi: ATC04253 | Varastossa
1
Lahja sinulle
Ostaessasi tuotteita brändiltä Atelier Cologne yli 59 eurolla saat lahjaksi nahkakotelon 30 ml tuoksulle (rajoitettu erä!).
Lahja sinulle
Lahja sinulle
Lahja sinulle
Posti (GLS) - 4 päivää Helsinkiin, Turkuun, Tampereelle
torstai 4.3.2021
UPS Air Mail
tiistai 2.3.2021

Tuoksun kuvaus Atelier Cologne Bergamote Soleil
Ainesosat

Yksinkertaisesti unohtumaton. Aivan kuten muistot romanttisesta auringonlaskusta tai aamusta ilman pilvenhattaraa taivaalla. Juuri sellainen on unisex-parfyymi Atelier Cologne Bergamote Soleil. Se kätkee sisälleen onnen hetket mieleesi palauttavan bergamotin ja laventelin yhdistelmän.

  • sitruksinen kukkaistuoksu
  • unisex-tuoksu – ihanteellinen sekä naiselle että miehelle
  • sisältää 15 % ensiluokkaisia tuoksuvia öljyjä

Tuoksun koostumus
Aluksi havaitset italialaisen bergamotin sitruksiset sävyt. Sen jälkeen esiin tulee eksoottisen Sri Lankan aromaattinen mustapippuri. Tuoksun pohjana on Välimeren rannikolla kasvatettu laventeli.

Tuoksun tarina
Bergamote Soleil Atelier Cologne -tuoksu sisältää 92 % korkealaatuisia luonnollisia ainesosia. Tuoksun valmistuksessa on painotettu raaka-aineiden äärimmäisen korkean laadun ja uusiutuvien luonnonvarojen lisäksi luonnon säästämistä, mihin brändi nojaa.  

Ainesosat

Latvatuoksut - Ne kehittyvät heti, kun laitat hajusteen päälle. Ne luovat ensimmäisen vaikutelman ja ovat yleensä melko intensiivisiä, mutta eivät pitkäaikaisia.
Top notes
Italian Bergamotti
Sydäntuoksut - Hajusteen sydän tulee esiin muutaman minuutin kuluttua, kun tuoksun pää haalistuu. Nämä tuoksut kestävät yleensä noin 2-3 tuntia.
Middle notes
Musta Pippuri
Juurituoksut - Viimeinen ja usein pisin osa hajusteen kehityksestä iholla. Kestää 4 tuntia yli päivässä.
Base notes
Laventeli
Tuoksuluokka
Sitrushedelmä, aromaattinen

Tietoja brändistä Atelier Cologne

Raikkaita, elegantteja ja puhtaita kuin kölninvesi mutta voimakkaita ja pitkäkestoisia kuin parfyymi. Sellaisia ovat ranskalaisen Atelier Cologne -merkin tuoksut. Atelier Cologne aloitti ensimmäisenä parfyymitalona legendaarisen Eau de Colognen inspiroimien puhtaiden tuoksujen valmistuksen. Atelier Cologne -parfyymit sisältävät keskimäärin 18 % tuoksuöljyjä, ja ne valmistetaan Ranskassa. Tuoksujen koostumukset sisältävät ensiluokkaisia, luonnosta peräisin olevia ainesosia, jotka on tuotettu hellävaraisesti kestävistä lähteistä.

Atelier Cologne -merkin takana on ranskalais-italialainen pariskunta Christophe Cervasel ja Sylvie Ganter. Tutustuttuaan toisiinsa he havaitsivat nopeasti, että heitä yhdistää niin rakkaus kuin myös intohimo legendaarista Eau de Cologne -kölninvettä kohtaan. He unelmoivat yhdessä raikkaan, elegantin ja helposti käytettävän tuoksun luomisesta. Vuonna 2009 heidän unelmansa toteutui, kun he yhdessä perustivat Atelier Cologne -parfyymitalon.

Merkin suosituimpiin tuoksuihin kuuluvat sitruksen ja appelsiinin täyteinen Atelier Cologne Orange Sanguine, mehukkaan mandariinin tuoksuinen Atelier Cologne Clémentine California ja itämainen tuoksu Atelier Cologne Ambre Nue. Vaniljan ystävät hullaantuvat Atelier Cologne Vanille Insensée -tuoksusta, ja sitruksinen Atelier Cologne Cedrat Enivrant sopii puolestaan täydellisesti niin kuumiin kesäpäiviin kuin muihinkin tilaisuuksiin.

Arvostelu Atelier Cologne Bergamote Soleil