Atelier ColognePatchouli Riviera Hajuvesi Unisex

Atelier Cologne Patchouli Riviera Hajuvesi Unisex
Atelier Cologne Patchouli Riviera Hajuvesi Unisex
30 ml
60,00

Varastossa | Koodi: ATC04246
1
Posti (GLS) - 4 päivää Helsinkiin, Turkuun, Tampereelle
perjantai 28.1.2022
UPS Air Mail
tiistai 25.1.2022

Unisex-tuoksu. Valmistettu Ranskassa. Sisältää 95 % korkealaatuisia luonnollisia ainesosia.

Koe täydellisen vapauden tunne, aivan kuin olisit juuri purjehtimassa Välimerellä. Unisex-parfyymi Atelier Cologne Patchouli Riviera auttaa ylittämään rajoja ja antaa itseluottamusta selviytyä mistä tahansa haasteesta.

Koe tämän aistillisen puuvivahteisen tuoksun raikkaus omalla ihollasi. Nyt ei kukaan enää pysäytä luovuuttasi.

  • puuvivahteinen tuoksu pomelon hedelmäisillä nuoteilla
  • unisex-tuoksu – ihanteellinen sekä naiselle että miehelle
  • sisältää 95 % uusiutuvista lähteistä peräisin olevia luonnollisia ainesosia   

Tuoksun koostumus
Kuten Patchouli Riviera -parfyymin nimi kertoo, tuoksu avautuu patsulin vivahteilla. Sitten päärooliin astuu Italian auringon alla kypsyneen pomelon makea ja hedelmäinen aromi. Iholla kauimmin kestävä pohjatuoksu koostuu Intian valtameren maiden aromaattisesta roseepippurista.

Tuoksun tarina
Patchouli Riviera Atelier Cologne -parfyymi sisältää 95 % korkealaatuisia luonnollisia ainesosia. Tuoksun valmistuksessa on painotettu raaka-aineiden äärimmäisen korkean laadun ja uusiutuvien luonnonvarojen lisäksi luonnon säästämistä, mihin brändi nojaa.  

Ainesosat

Latvatuoksut - Ne kehittyvät heti, kun laitat hajusteen päälle. Ne luovat ensimmäisen vaikutelman ja ovat yleensä melko intensiivisiä, mutta eivät pitkäaikaisia.
Top notes
Patsuli
Sydäntuoksut - Hajusteen sydän tulee esiin muutaman minuutin kuluttua, kun tuoksun pää haalistuu. Nämä tuoksut kestävät yleensä noin 2-3 tuntia.
Middle notes
Pomelo
Juurituoksut - Viimeinen ja usein pisin osa hajusteen kehityksestä iholla. Kestää 4 tuntia yli päivässä.
Base notes
Vaaleanpunainen Pippuri
Tuoksuluokka
puumainen

Raikkaita, elegantteja ja puhtaita kuin kölninvesi mutta voimakkaita ja pitkäkestoisia kuin parfyymi. Sellaisia ovat ranskalaisen Atelier Cologne -merkin tuoksut. Atelier Cologne aloitti ensimmäisenä parfyymitalona legendaarisen Eau de Colognen inspiroimien puhtaiden tuoksujen valmistuksen. Atelier Cologne -parfyymit sisältävät keskimäärin 18 % tuoksuöljyjä, ja ne valmistetaan Ranskassa. Tuoksujen koostumukset sisältävät ensiluokkaisia, luonnosta peräisin olevia ainesosia, jotka on tuotettu hellävaraisesti kestävistä lähteistä.

Atelier Cologne -merkin takana on ranskalais-italialainen pariskunta Christophe Cervasel ja Sylvie Ganter. Tutustuttuaan toisiinsa he havaitsivat nopeasti, että heitä yhdistää niin rakkaus kuin myös intohimo legendaarista Eau de Cologne -kölninvettä kohtaan. He unelmoivat yhdessä raikkaan, elegantin ja helposti käytettävän tuoksun luomisesta. Vuonna 2009 heidän unelmansa toteutui, kun he yhdessä perustivat Atelier Cologne -parfyymitalon.

Merkin suosituimpiin tuoksuihin kuuluvat sitruksen ja appelsiinin täyteinen Atelier Cologne Orange Sanguine, mehukkaan mandariinin tuoksuinen Atelier Cologne Clémentine California ja itämainen tuoksu Atelier Cologne Ambre Nue. Vaniljan ystävät hullaantuvat Atelier Cologne Vanille Insensée -tuoksusta, ja sitruksinen Atelier Cologne Cedrat Enivrant sopii puolestaan täydellisesti niin kuumiin kesäpäiviin kuin muihinkin tilaisuuksiin.