Aurinkoöljy

Parhaiten myyvät

Löydä parhaat aurinkoöljyt

Saavuta ihanasti ruskettunut iho! Aurinkoöljy suojaa ihoasi täydellisesti haitalliselta UV-säteilyltä, levittyy helposti ja takaa kauniin ruskettumisen.

Miten valita aurinkoöljy?

Tavoitteletko kaunista rusketusta turvallisesti? Tutustu juuri sinulle sopivaan aurinkoöljyyn. Riittää kun tunnistat oman ihotyyppisi, jonka mukaan on helppo valita sopiva suojakerroin. Mitä vaaleampi ihosi on, sitä korkeamman suojakertoimen tarvitset.

Suojakerroin 50+

  • Ihotyyppi I: Ihosi on erittäin vaalea, hiuksesi punaiset ja kasvoillasi on pisamia. Ihosi palaa auringossa melkein aina.
  • Ihotyyppi II: Ihosi ja hiuksesi ovat vaaleat, ja kasvoillasi on pisamia. Ihosi tulee auringossa punaiseksi ja palaa helposti.

Suojakerroin 20+

  • Ihotyyppi III: ihosi on vaaleanruskea, hiuksesi ruskeat tai tummat ja rusketut helposti.
  • Ihotyyppi IV: ihosi on tumma, hiuksesi hyvin tummat eikä ihosi pala juuri koskaan.

Suojakerroin 10+

  • Ihotyyppi V: ihosi on hyvin tumma, hiuksesi tummat tai mustat, rusketut helposti eikä ihosi juuri koskaan pala.
  • Ihotyyppi VI: Ihosi ja hiuksesi ovat hyvin tummat. Ihosi ei pala juuri koskaan.

Aurinkoöljyjen tyypit

Jos ihosi ei rusketu helposti, kokeile erityistä beetakaroteenia sisältävää aurinkoöljyä! Tehokkaimman suojan auringon säteilyltä saat käyttämällä kuivaa aurinkoöljyä suojakertoimella 50. Kaikkein helppokäyttöisin taas on aurinkoöljysuihke.

Kuiva aurinkoöljy

Jos et pidä öljyn aiheuttamasta rasvaisesta tunteesta iholla, kokeile kuivaöljyä. Se imeytyy paremmin kuin tavallinen öljy, ja sen ei-rasvainen samettinen koostumus sopii usein käytettäväksi myös hiuksiin.

Rusketusta edistävä aurinkoöljy

Haaveiletko rusketuksesta, joka näyttää siltä, että olet juuri palannut rantalomalta? Kokeile beetakaroteenia sisältävää aurinkoöljyä tai rusketusta nopeuttavaa aurinkoöljyä. Tuotteet edistävät luonnollista ruskettumista ja syventävät ihonsävyä, joka pysyy kullanruskeana monta kuukautta.