AvonBubble Bath Bubble Gum Vaahto Kylpyyn

Avon Bubble Bath Bubble Gum Vaahto Kylpyyn
Avon Bubble Bath Bubble Gum Vaahto Kylpyyn
500 ml
2,96

Varastossa | Koodi: AVO5162
1
Posti (GLS) - 4 päivää Helsinkiin, Turkuun, Tampereelle
tiistai 14.12.2021
UPS Air Mail
huomenna torstai 9.12.2021

Kylpyvaahto Avon Bubble Bath Bubble Gum tekee olon mukavaksi ja tarjoaa ansaittua rentoutusta vaativan päivän päätteeksi.

Ominaisuudet:

  • miellyttävä tuoksu
  • pehmentää koko vartalon ihoa
  • vaahtoaa runsaasti

Käyttöohjeet:
Lisää kuumaan veteen ja anna vaahtoutua.

Tuotteen täydellinen koostumus

AQUA, SODIUM LAURETH SULFATE, COCAMIDOPROPYL BETAINE, COCAMIDE MEA, GLYCERIN, PARFUM, ACRYLATES COPOLYMER, GLYCOL DISTEARATE, SODIUM CHLORIDE, CITRIC ACID, DISODIUM EDTA, BENZOPHENONE-3, SODIUM HYDROXIDE, ALCOHOL DENAT., METHYLCHLOROISOTHIAZOLINONE, METHYLISOTHIAZOLINONE, CI 17200, CI 14700, LIMONENE. Valmistaja on vastuussa tuotteen koostumuksesta. Mahdollisten muutosten vuoksi suosittelemme tarkistamaan tuotteen koostumuksen suoraan sen pakkauksesta.
Koko teksti

Ominaisuudet

Koostumus
Vaahto
Ihotyyppi
kaikille ihotyypeille

  Avonin tuotteet ovat legendaarisia kauneuden maailmassa. Brändi on keskittynyt kauneuteen ja naisiin yli 125 vuoden ajan ja tarjonnut ihonhoitoa, meikkejä ja tuoksuja. Vuonna 1886 matkustava kirjamyyjä David McConnell alkoi lisätä pienen tuoksunäytteen ilmaiseksi jokaiseen myymään kirjaansa.

 

Pian hänen tuoksunsa olivat suositumpia kuin kirjat, mikä sai hänet avaamaan oman pienen kauneusyrityksen. Hän ei kuitenkaan koskaan lakannut uskomasta henkilökohtaisen kosketuksen voimaan – ja niin syntyi ajatus ensimmäisestä Avon ladysta, mikä samalla tarjosi naisille tietä kohti taloudellista riippumattomuutta. Avonin kuvastosta tuli tavaramerkki, joka ilmentää yrityksen henkilökohtaista lähestymistapaa. Nykyään Avonin kosmetiikka on saatavana verkossa, mutta brändi ei koskaan lopettanut tuotteidensa myyntiä henkilökohtaisen yhteydenpidon kautta. Valitse haluamasi ostotapa ja kokeile tämän luotettavan brändin tuotteita. Brändin lippulaivasarjat ovat Anew tuotteet, Advance Techniques hiustenhoito, Luxe premium sarja, Planet Spa vartalonhoito ja Avon Baby sarja.